Sejur exotic de 1 decembrie in Maldive! Cauti si rezervi online, in timp real!

Toate categoriile de călători, inclusiv cei care au efectuat schema completă de vaccinare împotriva COVID-19, trebuie să dețină un rezultat negativ al unui test PCR pentru COVID-19, efectuat înainte de intrarea în Maldive.

  •     Testul trebuie să fie efectuat cu cel mult 96 ore înainte de plecarea din primul punct de îmbarcare. În cazul în care pasagerul face un tranzit în timpul călătoriei, testul PCR inițial va fi valabil dacă tranzitul nu depășește 24 de ore.

În cazul în care tranzitul depășește 24 de ore, persoana în cauză trebuie să mai efectueze un test PCR în termen de 96 de ore înainte de îmbarcarea în punctul de tranzit.

Copiii cu vârsta de până la un an sunt exceptați de la măsura prezentării unui test PCR.

  • Turiștii care călătoresc din statele din Asia de Sud (Afganistan, Pakistan, India, Nepal, Bhutan, Bangladesh și Sri Lanka) nu vor avea permisiunea de a efectua check-in sau de a rămâne în facilitățile turistice din insulele maldiviene până la data de 30 iulie 2021.
  • Începând cu luna mai 2021, până la o notificare ulterioară, intrarea în Maldive va fi suspendată pentru deținătorii de vize de muncă din statele din Asia de Sud (Afganistan, Pakistan, India, Nepal, Bhutan, Bangladesh și Sri Lanka). deținătorilor de vize de muncă care au un istoric de călătorie în oricare din aceste state în ultimele 14 zile și care au rămas în tranzit pentru mai mult de 24 de ore.
  • Pasagerii care sosesc din statele din Asia de Sud (Afganistan, Pakistan, India, Nepal, Bhutan, Bangladesh și Sri Lanka) sunt obligați să efectueze un test PCR între 48 și 72 de ore înainte de sosirea în Maldive.
  • Toți pasagerii care părăsesc acest stat și echipajul companiei aeriene trebuie să completeze formularul online privind sănătatea călătorilor. Formularul trebuie să fie depus cu cel mult 24 de ore înainte de plecare.
  • Formularul de declarație de sănătate este disponibil pe portalul Maldive lmmigration: https://imuga.immigration.gov.mv/.

vezi mai mult

❤️ Recomandari hoteluri in Maldive

Hoteluri de 3, 4 si 5 stele, recenzii bune!

Pretul este / sejur 7 nopti / 2 adulti si include:

cazare, mese in functie de oferta, zbor charter, bagaje, taxe aeroport, transfer

       Maldive sau Insulele Maldive, oficial Republica Maldive, este o țară insulară formată dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India în Marea Laccadivelor din Oceanul Indian . Cei 26 de atoli ai arhipelagului formează un teritoriu ce conține 1 192 de insule din care 250 sunt locuite. Acest stat își sărbătorește ziua națională pe data de 26 iulie.

    Peisaje de vis, albastru nesfarsit, multe grade in termometru, resorturi de lux… si nu numai, relaxare sau activitati toate se imbina aproape perfect intr-o vacanta in Maldive.

    Principalul avantaj al destinațiilor turistice exotice precum Maldive este reprezentat de faptul că acestea beneficiază de o vară eternă. În plus, apa oceanului este caldă pe toată durata anului. Indiferent de perioada în care decizi să călătorești în această regiune, nu trebuie să îți faci griji în privința frigului. Temperaturile medii înregistrate ziua sunt de aproximativ 30 grade Celsius, iar noaptea acestea nu scad sub 25- 26 grade Celsius.

    Ce să vizitezi în Maldive

    Maldive este o destinație în care mergi să te relaxezi, să stai la plajă, să te bucuri de apă, să faci masaje de relaxare, să deguști preparatele localnicilor și cele din resorturile de lux. Cu toate acestea, dacă vrei să descoperi ce mai are această destinație de oferit, pe lângă plajele de fildeș cu nisip alb și apele de un albastru intens, iată ce poți vizita:

    Muzeul Național Malé – Acesta este un simbol al istoriei Republicii Maldive și al patriotismului care caracterizează populația din această regiune. Acolo veti putea admira artefacte care includ vestigii istorice de valoare, obiecte din perioada Antichității Regale și obiecte de valoare, care au aparținut monarhilor din lumea islamică.

   Piața de pește din Malé – Acolo veti găsi pește proaspăt, fructe și legume exotice la orice oră. Când ajungeti acolo, veti vedea sute de turiști și de localnici așteptând să prindă captura proaspătă a dhonilor.

   Utheemu Ganduvaru – Aceasta este reședința fostului sultan Mohamed Thankurufaan, celebru în Maldive. Acesta este considerat unul dintre cei mai importanți eroi ai poporului, luptând pentru independența acestuia în fața portughezilor.

    Bluetribe Moofushi – locul potrivit pentru sporturile de apă precum snorkeling, scuba diving, windsurfing și plimbările cu caiacul sau catamaranul

   Reciful HP – Acesta este locul favorit al turiștilor pasionați de scufundări și cel în care poți admira cele mai frumoase recife de corali din Insulele Maldive. 

 

Solicita oferta