Cauti si rezervi in timp real! Alege ziua de plecare si gasesti vacante charter de la toti touroperatorii relevanti

Alege un circuit cu avionul sau cu autocarul!

Circuit Lisabona LISABONA
Circuit Costa del Sol COSTA DEL SOL
Circuit Coasta de Azur COASTA DE AZUR
50px

Circuit Lisabona

   Lisabona este capitala Portugaliei și are 550.000 locuitori  conform statisticilor din anul 2001. Este plasată pe coasta de vest a țării, la Oceanul Atlantic, unde râul Tejo (Tagus), se varsă în ocean.

    Portughezii sunt modești, dau dovadă de multă răbdare, înțelegere și amabilitate.  Toți se îmbracă decent și simplu.

    Inima orașului este „Baixa” sau „Orașul de Jos”, zonă unde se află Castelul São Jorge și Catedrala Santa Maria Maior. Cel mai vechi cartier al orașului este Alfama, aproape de râul Tejo. 

   Lisabona este orașul cel mai bogat din Portugalia cu un PIB pc superior mediei europene. Portul din Lisabona este cel mai activ a coastei atlantice europene. Echipat cu trei canale pentru bărci turistice: Alcantara, Rocha Conde Obidos și Santa Apolónia. Lisabona e un oraș cu o intensă viață culturală, fiind considerată unul din marile centre culturale europene.

Circuit COSTA DEL SOL

  Situata in partea de sud a Peninsulei Iberice, in zona vestica a Marii Mediterane, Costa del Sol se intinde pe 161 kilometri de coasta din provincia Malaga, ajungand pana la  provinciile vecine din Granada si Cádiz. "Coasta Soarelui"este  situata intre Costa de la Luz si Costa Tropical, in comunitatea autonoma Andaluzia , care cuprinde orasele de coasta si comunitatile de-a lungul coastei mediteraneene a provinciei  Málaga.

   Costa del Sol are un climat de tip  mediteranean  cu o temperatura medie de 18 ° C. Vara temperaturile cresc la 25 ° C-30° C, in timp ce in sezonul rece nu scad  sub 14 ° C in timpul zilei.

   Plaja este centrul in jurul caruia se invarte viata in aceasta parte a lumii. Cu doar cateva exceptii, acestea nu sunt plaje pustii, dar sunt atent intretinute, curatate periodic, cu salvamari, baruri pe plaja, cabine de dus.

   Costa del Sol este formată din zona aflată la vest de orașul Málaga şi la est de granița cu provincia Cádiz, de-a lungul coastei Mediteranei, pe o lungime de peste 150 km. Include oraşele Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola, Mijas, Marbella, San Pedro de Alcántara, Vélez-Málaga, Nerja, Torrox, Puerto Banús şi Estepona.

   Zona este puternic urbanizată, cu un cordon aproape continuu de clădiri de-a lungul coastei. Stilurile arhitecturale sunt un amestec de vile albe, joase, şi clădiri foarte înalte, mai ales în staţiunile turistice.

 

Circuit COASTA DE AZUR

De la Monaco la St. Tropez, plajele de pe Coasta de Azur oferă câte ceva tuturor celor care vin în sudul Franței pentru a-și petrece vacanța.

Mângâiată de razele calde ale soarelui timp de 300 de zile pe an, cu floră și faună bogate și cu localnici zâmbitori și prietenoși, Coasta de Azur ne încântă cu albastrul adânc al Mediteranei, cu un nisip alb și fin și cu resorturi de lux înconjurate de peisaje naturale splendide. Iar acest lucru nu se limitează la Nisa, Cannes sau Monaco. Pe întreaga Rivieră Franceză întâlnim plaje uimitor de frumoase.

Coasta de Azur sau Riviera Franceză se bucura de o vreme însorită si este de multa vreme una dintre zonele cele mai atractive ale Franței, pentru farmecul aparte, soarele, plajele și stațiunile sofisticate precum Nisa, Saint-Tropez și Cannes. Cote d’Azur este o regiune superba care merita explorata, ce ascunde printre destinatiile faimoase multe comori mai puțin cunoscute! 

 

Riviera franceză detine un patrimoniu cultural remarcabil, orase faimoase, peisaje sublime care i-au inspirat pe cei mai faimosi artiști, sate liniștite cocotate pe dealuri, bucătăria mediteraneană minunata și multe evenimente internaționale importante. Lemon Festival din Menton, Carnavalul de la Nisa, Festivalul Internațional de Film de la Cannes, sunt doar cateva dintre ele.

Nu ai gasit ce cautai?

Putem discuta telefonic, pe Whatsapp, email sau poti solicita o oferta folosind formularul de mai jos!

Sau, poti efectua o cautare in timp real introducand datele dorite in motorul de cautare.

Primesti pe loc oferte disponibile si poti efectua rezervarea online, in timp real. 

MERIT TRAVEL

Adresa

Agentie revanzatoare cu activitate exclusiv online.

Sediu social (doar pentru corespondenta scrisa): Calea Vitan nr. 106, Bl. V40, sc. 5, ap 152, et 8, Sector 3, Bucuresti.

Program

Ne puteti contacta telefonic Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Suntem disponibili online in afara orelor de program.

Telefon

E-mail

Solicita oferta

* campuri obligatorii

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.
Newsletter oferte vacante

Aboneaza-te pentru a primi vacante noi sau reduceri speciale!

Solicita oferta