Cauti si rezervi in timp real Alege ziua de plecare si gasesti vacante charter de la toti touroperatorii relevanti
Charter Cancun - Calatoresti simplu, doar cu vaccinul ✅

Cancun este destinatia ideala pentru vacanțe exotice. Este locul potrivit unde să ajungi ca să vezi plaje fabuloase, să vizitezi temple mayașe și Riviera Maya.

Informatii de calatorie in Mexic

Calatoresti cu Certif. de Vaccinare SAU cu test (rapid sau RT-PCR)!

I. Conditii de calatorie pentru preventia raspandirii COVID-19. 

Documente necesare pentru intrarea în Mexic:

   *la sosirea la punctul de trecere a frontierei este necesară prezentarea documentelor care demonstrează scopul vizitei și faptul că dețineți mijloacele financiare necesare întreținerii pe perioada șederii. Concret, este necesară prezentarea cel puțin a următoarelor documente:

  • *pașaport valabil pentru cel puțin 6 luni de la momentul ieșirii de pe teritoriul mexican;

Important: se recomandă evitarea folosirii pașapoartelor temporare.

  • *biletul de avion dus-întors sau itinerariul turului turistic care include vizitarea Mexicului, dovada rezervărilor de cazare și a celorlalte servicii turistice contractate, invitație legalizată la un notar (dacă mergeți în vizită la o persoană care locuiește în Mexic), etc.

  • *dovada deținerii resurselor financiare suficiente pentru perioada călătoriei (bani în efectiv, extras de cont bancar, etc.);

  • *asigurare de călătorie/sănătate/viață care să aibă acoperire în Mexic;

  • *formularul migratoriu mexican denumit „Forma Migratoria Multiple” (companiile aeriene sunt obligate să vi-l ofere spre completare înainte de aterizarea în Mexic; de asemenea îl puteți completa on-line la adresa: https://www.inm.gob.mx/fmme/publico/solicitud.html, fiind necesară imprimarea acestuia);

  • *viza de lungă ședere sau permisul de muncă, dacă este cazul, care depinde de scopul călătoriei;

  • *persoanele care dețin dublă cetățenie sunt obligate, conform legislației mexicane în vigoare, să se identifice atât la intrare, cât și la ieșirea din Mexic doar cu pașaportul mexican;

  • *dacă un minor, mexican sau străin, nu este însoțit de către un părinte sau un tutore legal, persoana care îl însoțește este obligată să prezinte o declarație notarială din partea părinților sau a reprezentantului legal al minorului, cu traducerea aferentă în limba spaniolă și apostila de la Haga (dacă este redactată în străinătate), prin care însoțitorul este autorizat să călătorească cu minorul către Mexic și din această țară către o altă destinație.

vezi mai mult

❤️ Recomandari hoteluri Cancun, Mexic

Hoteluri de 3, 4 si 5 stele, la plaja, recenzii bune!

Pretul este / sejur 7 nopti / 2 adulti si include:

cazare, mese in functie de oferta, zbor charter, bagaje, taxe aeroport, transfer

Cancun

Perla Mexicului – destinatia ideala pentru Luna de miere Zona insulara (Cancun Island) unde se afla hoteluri moderne de plaja, este inconjurata de Golful Mujeres, Marea Caraibelor si lagunele Nichupta si Bojorquez.

Aceasta insula este legata de uscat prin cateva poduri. Cancun, numita si "Perla Mexicului" sau “Paradisul Fierbinte”, este o frumoasa si luxoasa statiune asezata pe coasta Caraibelor, in Mexic.

Cancun se caracterizeaza prin opulenta si viata de noapte activa. Aici restaurantele, barurile si cluburile cele mai selecte ale statiunii devin incendiare pana devreme in zori. Totul este de vis, statiunea mai are si porecla de Las Vegas-ul din Mexic; nisipul catifelat, oceanul cu ape turcoaz, plajele albe vecine cu ruinele civilizatiei mayase sau marile recifuri de corali fac dintr-un sejur aici o vacanta de neuitat. Cancunul mai este denumit si paradisul bogatilor de pretutindeni.

Clima este ideala pentru plaja si pentru vacanta, nu este nici prea cald, nici prea frig, fiind o clima semi-tropicala cu temperatura medie de 25°C.

Intreaga Peninsula Yucatan este una dintre cele mai insorite zone ale lumii, exceptie facand lunile de toamna cand ploua foarte des, insa nici atunci nu este exclusa plaja, pentru acum ploua si peste 2 ore se poate face plaja.

Vanatorii de chilipiruri se pot bucura de multe oferte de cumparaturi in Cancun. Aveti o multime de oportunitati de a gasi cadouri de calitate in centrul orasului.


OBIECTIVE TURISTICE ÎN CANCUN

1. PLAYA DEL CARMEN

2. INSULA COZUMEL (insula rândunelelor)

3. TULUM

4. CANCUN CITY ȘI VIAȚA DE NOAPTE TREPIDANTĂ – COCO BONGO

5. ISLA MUJERES – Insula Femeilor

6. CENOTE

7. COBA

8.MUZEUL  SUBACVATIC

Nu ai gasit ce cautai?

Putem discuta telefonic, pe Whatsapp, email sau poti solicita o oferta folosind formularul de mai jos!

Sau, poti efectua o cautare in timp real introducand datele dorite in motorul de cautare.

Primesti pe loc oferte disponibile si poti efectua rezervarea online, in timp real. 

MERIT TRAVEL

Adresa

Agentie revanzatoare cu activitate exclusiv online.

Sediu social (doar pentru corespondenta scrisa): Calea Vitan nr. 106, Bl. V40, sc. 5, ap 152, et 8, Sector 3, Bucuresti.

Program

Ne puteti contacta telefonic Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Suntem disponibili online in afara orelor de program.

Telefon

E-mail

Solicita oferta

* campuri obligatorii

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.
Newsletter oferte vacante

Aboneaza-te pentru a primi vacante noi sau reduceri speciale!

Solicita oferta