Cauti si rezervi in timp real! Alege ziua de plecare si gasesti vacante charter de la toti touroperatorii relevanti
❤️ Recomandari hoteluri Corfu, Grecia - plecare din BUCURESTI

Pretul este / sejur 7 nopti /camera 2 adulti cu /fara mese, in functie de oferte.

Insula Corfu

Plaje frumoase, parc acvatic Aqualand, obiective de vizitat.

 

     Corfu este o insulă a Greciei, în Marea Ionică, aproape de coasta albaneză, de care este despărțită printr-o o strâmtoare cu o lățime de 3 până la 25 de km.

     Pe insula Corfu se afla si unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din sud-estul Europei, Aqualand, unde toboganele, piscinele si barurile atrag anual mii de turisti.

Corfu te cucereste in primul rand cu prospetimea sa, fiind cea mai verde insula a arhipelagului elen,cu peisajele salbatice , cu plaje a caror ape sunt de o limpezime deosebita.

   Centrul vechi este una dintre cele mai atractive parti ale orasului Corfu, care este capitala insulei si este marginit de o zona cu terase si puburi. Biserica Sfantul Spiridon este de asemenea un  loc minunat ce apartine acestei insule. Alte atractii turistice  sunt Cetatea veche si Cetatea noua. 

 

Capul Drastis este locul ideal pentru a privi apusul soarelui, care impreuna cu sunetul marii formeaza o atmosfera imbietoare.

De asemenea, insula Corfu este locul potrivit pentru cei cu spirit de aventurieri. Sidari este locul  perfect pentru cei care sunt energici si curajosi.  Va astepata sariturile in apa, de la inaltimi de peste 3 metri.

Paleokastritsa este una dintre cele mai populare destinatii din Corfu si este cunoscuta mai ales pentru plajele sale.

 

Este locul perfect pentru cei ce doresc plaje mai putin aglomerate. Manastirea cu acelasi nume , reprezinta o atractie pentru turisti, deoarece este atat de frumoasa incat  este vizitata atat in scopuri religioase si nu numai. 

Palatul Sf. Mihai si Sf. George se afla in capitala insulei si este o frumoasa cladire, in stilul neo-clasic, cu fatada de inspiratie malteza.

 

In plus , pe insula Corfu se afla cateva muzee foarte interesante: Muzeul Arheologic, Muzeul de Arta Asiatica, Muzeul Bizantin, Muzeul Palaeopolis, Muzeul Solomos si Galeria de Arta Municipala.

 

Cataloresti fara restrictii!

Fara certificat verde (vaccin sau recuperare), fara teste!

Începând cu data de 1 mai 2022 :

- se elimină obligativitatea prezentării unui certificat valabil de vaccinare sau de recuperare după COVID-19 ori ale unor rezultate negative ale testelor pentru SARS-CoV-2 (PCR sau test rapid antigen) pentru toate categoriile de persoane care intră pe teritoriul Republicii Elene (aerian, terestru, feroviar sau maritim), indiferent de statul de proveniență;

- accesul în toate spațiile interioare este permis tuturor categoriilor de persoane fără a mai fi necesară prezentarea vreunui document referitor la statutul epidemiologic: certificat european de vaccinare, dovada trecerii prin boală, rezultatul unui test PCR sau rapid antigen. Măsura se aplică până la data de 16 mai 2022, urmând să fie anunțate noi modificări funcție de evoluția situației epidemiologice.

⚠️ Este OBLIGATORIE purtarea măștii de protecție în absolut toate spațiile interioare, mijloacele de transport în comun, aeronave, trenuri și ambarcațiuni maritime (feribot). Sunt exceptați de la aceste prevederi copiii cu vârsta de până la 4 ani împliniți.

Adultii calatoresc doar cu cartea de identitate. Pentru copii, este necesar pasaport. 

vezi mai mult

Nu ai gasit ce cautai?

Putem discuta telefonic, pe Whatsapp, email sau poti solicita o oferta folosind formularul de mai jos!

Sau, poti efectua o cautare in timp real introducand datele dorite in motorul de cautare.

Primesti pe loc oferte disponibile si poti efectua rezervarea online, in timp real. 

MERIT TRAVEL

Adresa

Agentie revanzatoare cu activitate exclusiv online.

Sediu social (doar pentru corespondenta scrisa): Calea Vitan nr. 106, Bl. V40, sc. 5, ap 152, et 8, Sector 3, Bucuresti.

Program

Ne puteti contacta telefonic Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Suntem disponibili online in afara orelor de program.

Telefon

E-mail

Solicita oferta

* campuri obligatorii

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.
Newsletter oferte vacante

Aboneaza-te pentru a primi vacante noi sau reduceri speciale!

Solicita oferta