Cauti si rezervi in timp real Alege ziua de plecare si gasesti vacante charter de la toti touroperatorii relevanti
Vacanta Hurghada, plecare din Iasi!

Statiune recunoscuta pentru plajele lungi cu nisip fin, ce ofera turistilor conceptul All inclusive / Ultra all inclusive

Informatii de calatorie in Egipt

Calatoresti fara restrictii!

Începând cu data de 20 iunie 2022:

Au fost ridicate toate măsurile de protecție împotriva COVID-19 pe întregul teritoriu egiptean.

A fost eliminată obligativitatea prezentării unui certificat valabil de vaccinare sau de recuperare după COVID-19 sau a unui rezultat negativ al unui test pentru SARS-CoV-2 (PCR sau rapid antigen) pentru toate categoriile de persoane care intră pe teritoriul Republicii Arabe Egipt (pe cale aeriană, terestră, feroviară sau maritimă), indiferent de statul de proveniență.

 

Mai multe detalii aveti pe site-ul oficial al MAE:  http://www.mae.ro/travel-conditions/3691#716

vezi mai mult

Selectie hoteluri sejur Hurghada (zbor din Otopeni)

Resorturi de 4 si 5 stele, la plaja, recenzii bune!

Pretul este / sejur 7 nopti /camera 2 adulti cu All inclusive / Ultra All inclusive

vezi mai mult

Hurghada

Stațiunea este recunoscută pentru serviciile all inclusive. Plajele din Egipt sunt literalmente raiul pe pământ.

Hurghada este o stațiune de lux de la Marea Roșie din Egipt. Hurghada este o stațiune cu plaje liniștite, iar marea majoritate a turiștilor sunt europeni. Hotelurile și resorturile au grădini luxuriante, ocazie bună să te răcorești cu o băutură la umbra unui palmier.

  Hurghada este un fost sat pescăresc de pe țărmul Mării Roșii din Egipt. El a devenit din anii 1980 un centru turistic important din Egipt.

Toate activitatile care implica apa se pot desfasura aici: surfing, navigație, pescuit la adancime, înot și, mai presus de toate, scufundări de adancime și de suprafață. Grădinile unice subacvatice din larg sunt printre cele mai frumoase din lume si faimoase printre scufundători.

  Din Hurghada se organizea în pricipiu 2 excursii importante:

- excursie de o zi in Cairo + Muzeul Egiptean de Antichitati + piramidele și sfinxul

- excursie de o zi la Luxor - se vizitează Valea Regilor, Templul Reginei Hatshepsut, Colosii lui Memnon și Templul din Karnak.

  Mai ales printre europeni, Hughada este cunoscut ca un oras al petrecerilor. Localnicii vor spune că aici viața începe odată cu lasarea nopții. Mulțimea de cluburi sunt frecventate în special de către tineri, dar și de persoane de toate vârstele.

    Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face în vacanță este  descoperirea artei culinare din locul vizitat. Când sunteți în vacanță, puteți mânca aproape orice, fără senzația de vinivăție. Încercați mâncarea egipteană și bucurați-vă de cele mai bune restaurante din Hurghada, Egipt.

    Hurghada este stațiunea în care nu ai cum să te plictisești:

•    Escape room Hurghada (Mall-ul etajul 2 TERASA MAMSHA)

Camerele de evacuare sunt locuri perfecte pentru a merge cu un grup mic de oameni. Escape room din Hurghada este pentru 2-7 oameni. Camera Escape este un loc unde joci jocul de evacuare. Ideea jocului este să te joci împreună cu un grup mic de oameni și să rezolvi misterul pentru a ieși din camera unde ești blocat.Un joc durează maxim 60 de minute.

•    Plaja Felfala (cea mai bună vedere la mare din Hurghada)

Dacă vrei să mergi și să admiri gratis un apus de soare lângă mare, Plaja Felfala este locul perfect. Plaja Felfala este probabil unul dintre cele mai fotografiate locuri din Hurghada. Acesta este situat în Old Sheraton drum între Sheraton șosea și El Mamsha. Numele locului vine de la vechiul restaurant numit Felfala.

•    Hurghada Grand Aquarium

Cel mai bun loc pentru a explora viața subacvatică, fără a intra în apă este Grand Hariumhada. Este situat în afara centrului orașului, aproape de zona Magawish. Este considerat a fi unul dintre cele mai mari acvarii de interior din lume. Sunt 1 milioane de galoane de apă din SUA, care este de aproximativ 3,7 milioane de litri.

•    Muzeul Hurghada

Exponatele muzeului prezintă: perioada Faraonilor, perioada Greco-Romana, perioada coptilor, perioada islamica, perioada modernă și cimitirul faraonilor.

Muzeul are și un food court cu restaurante și cafenele dar si o zona cu magazine. Dacă rămâneți până seara vă bucurați de reprezentațiile din folclorul egiptean cu artiști și dansatori, atât de belly dance cât și derviși rotitori.

Nu ai gasit ce cautai?

Putem discuta telefonic, pe Whatsapp, email sau poti solicita o oferta folosind formularul de mai jos!

Sau, poti efectua o cautare in timp real introducand datele dorite in motorul de cautare.

Primesti pe loc oferte disponibile si poti efectua rezervarea online, in timp real. 

MERIT TRAVEL

Adresa

Agentie revanzatoare cu activitate exclusiv online.

Sediu social (doar pentru corespondenta scrisa): Calea Vitan nr. 106, Bl. V40, sc. 5, ap 152, et 8, Sector 3, Bucuresti.

Program

Ne puteti contacta telefonic Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Suntem disponibili online in afara orelor de program.

Telefon

E-mail

Solicita oferta

* campuri obligatorii

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.
Newsletter oferte vacante

Aboneaza-te pentru a primi vacante noi sau reduceri speciale!

Solicita oferta