Cauti si rezervi in timp real Alege ziua de plecare si gasesti vacante charter de la toti touroperatorii relevanti

Va fi permisă deplasarea fără restricții pe teritoriul țării în baza rezultatelor negative ale testelor PCR.

RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:

  • Cetățenii străini care călătoresc în Mauritius până la data de 30 septembrie 2021 şi prezintă dovada vaccinării vor fi testați la sosire (test tip PCR). Pasagerii au obligația de a rămâne în stațiunea turistică unde sunt cazați în vederea testării în ziua a 7-a și a 14-a de la sosire. Va fi permisă deplasarea fără restricții pe teritoriul țării în baza rezultatelor negative ale testelor PCR.

  • Cetățenii străini care călătoresc în Mauritius începând cu data de 1 octombrie 2021 şi care prezintă dovada vaccinării şi rezultatul negativ al unui test tip PCR pentru COVID-19, efectuat cu 72 ore înaintea sosirii, vor putea intra în Mauritius fără restricții de deplasare şi obligația testării suplimentare.

  • Turiștii nevaccinați nu au acces în Mauritius.

 

RECOMANDĂRI PENTRU CETĂȚENII ROMÂNI CARE EFECTUEAZĂ DEPLASĂRI CĂTRE / DINSPRE ROMÂNIA:

  • Pentru orice informații suplimentare, cetățenii români sunt rugați să contacteze Ambasada României la Pretoria.

 

MĂSURI PE PLAN INTERN:

  • Centrele comerciale rămân deschise.

  • Purtarea măştii şi măsurile de distanţare sunt obligatorii.

  • Accesul la locurile publice, inclusiv plaje, este permis.

vezi mai mult

❤️ Recomandari hoteluri Mauritius

Resorturi de 3 si 4 stele, la plaja, recenzii bune!

    Mauritius are o suma de calitati greu de egalat, care fac insula deosebit de primitoare: este a doua tara din lume din punct de vedere al puritatii aerului, are un caracter multietnic si multicultural, oamenii sunt relaxati si primitori, atractiile naturale alterneaza cu cele create de om, iar climatul tropical o recomanda ca destinatie turistica in majoritatea lunilor anului.

    Insula Mauritius este una dintre cel mai spectaculoase si apreciate destinatii turistice pe plan mondial.Veti avea in sfarsit ocazia de a patrunde in acest paradis aflat la capatul lumii. Insula de origine vulcanica adaposteste putin peste 1 milion de locuitori, iar cei mai multi dintre acestia vietuiesc in capitala republicii, Port Louis.

    Desi aflata in emisfera sudica, la est de Madagascar, insula Mauritius are mai multe in comun din punct de vedere cultural cu spatiul european decat cu continentul negru.

    Doar peisajul exotic iti aminteste unde te afli iar in rest, luxul, obiectivele culturale, locuitorii si chiar limba vorbita par sa dezminta ca te-ai afla atat de departe de batranul continent.

    Aceasta pentru ca insula a fost condusa de-a lungul timpului de mai multe puteri europene. Incepand cu anul 1638 acest spatiu nelocuit va intra intra sub stapanirea colonistilor olandezi, dar va fi abandonat aproape un secol mai tarziu. Dupa cinci ani insula intra in posesia Frantei si apoi in a Angliei, care ii va recunoaste independenta abia in anul 1968. Statutul de republica al Insulei Mauritius a fost castigat relativ recent, in anul 1992.

   Plajele din Mauritius se numara cu siguranta printre cele mai frumoase pe care le-ati vazut si le veti vedea vreodata. Este o adevarata incantare sa privesti contrastul dintre nisipul alb si albastrul oceanului si sa practici sporturi nautice precum: canotajul, inotul, wind-surfing si multe altele. Cele mai indragite plaje din Mauritius sunt: Grand Bay, Blue Bay, Belle Mare, Le Morne si Tamarin.

    Insula detine patru parcuri naturale ce concetreaza o varietate impresionanta de specii de plante si animale exotice. Daca sunteti insa adeptii incursiunilor neobisnuite aveti posibilitatea de a face scufundari distractive in apropierea zonei de coasta.

    In Mauritius se spune ca este imposibil sa te ratacesti.
Insula este mica, toata lumea stie tot .

    Turismul este principala sursa de venit a insulei si asta spune totul despre conditiile si facilitatile pe care le gasim aici. Pe scurt, toata lumea pune clientul la loc de cinste si se intrece in a-i oferi poate experienta vietii lui.

    Mauritius este un petic de pamant exact asa de exotic precum suna, cu mult verde care, daca nu se termina direct in albastrul marii, se opreste in auriul sclipitor al plajelor.

Nu ai gasit ce cautai?

Putem discuta telefonic, pe Whatsapp, email sau poti solicita o oferta folosind formularul de mai jos!

Sau, poti efectua o cautare in timp real introducand datele dorite in motorul de cautare.

Primesti pe loc oferte disponibile si poti efectua rezervarea online, in timp real. 

MERIT TRAVEL

Adresa

Agentie revanzatoare cu activitate exclusiv online.

Sediu social (doar pentru corespondenta scrisa): Calea Vitan nr. 106, Bl. V40, sc. 5, ap 152, et 8, Sector 3, Bucuresti.

Program

Ne puteti contacta telefonic Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Suntem disponibili online in afara orelor de program.

Telefon

E-mail

Solicita oferta

* campuri obligatorii

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.
Newsletter oferte vacante

Aboneaza-te pentru a primi vacante noi sau reduceri speciale!

Solicita oferta