Cauti si rezervi in timp real Alege ziua de plecare si gasesti vacante charter de la toti touroperatorii relevanti
Vacanta Charter Rhodos

Obiective de patrimoniu, plaje superbe, uneori pietroase, scaldate de apele limpezi ale Marii Egee.

ÔŁĄ´ŞĆ Recomandari hoteluri Rhodos, Grecia

Hoteluri de 3 si 4 stele, la plaja, recenzii bune!

Rhodos

Rhodos este cea mai mare și cea mai estică insulă dintre insulele grupului Dodecaneze în Marea Egee

Aceast─â insul─â, a patra ca m─ârime din Grecia, este situat─â mult mai aproape de ╚Ť─ârmul turcesc decât de cel al patriei mam─â. Ora╚Öul medieval Rhodos face parte din UNESCO World Heritage ╚Öi este o popular─â destina╚Ťie turistic─â pentru calatorii din lumea intreag─â.

Plaja este în general pietroas─â. Acesta este foarte curat─â ╚Öi bine între╚Ťinut─â. Insula abund─â în locuri încânt─âtoare ╚Öi interesante, care merit─â s─â fie vizitate.  Insula este faimoas─â pentru:

·   Colosul din Rhodos – una dintre cele ╚Öapte minuni ale lumii antice.

Colosul din Rhodos a fost o statuie imens─â construit─â în antichitate pe insula Rhodos din Grecia, una din cele ╚Öapte minuni ale lumii antice. Statuia îl înf─â╚Ťi╚Öa pe zeul grec al Soarelui, Helios, ╚Öi m─âsura între 32 ╚Öi 36 de m. Construc╚Ťia s-ar fi realizat în 12 ani ╚Öi ar fi fost finalizat─â în anul 282 î.Hr. Dup─â unii, str─âjuia intrarea în portul din insul─â. Conform cercet─ârilor mai noi, s-ar fi aflat aproximativ pe locul unde în prezent este intrarea în Castelul Templierilor.

·       Palace of the Grand Masters este un castel medieval, cu turnuri înalte ╚Öi ziduri de pe care se vede marea.

·       Lindos este un ora╚Öel din estul insulei

Se afl─â în estul insulei Rhodos, la aproximativ 55 km sud de capitala Rhodos Town de care îl leag─â o ╚Öosea foarte bun─â, str─âb─âtut─â de numero╚Öi turi╚Öti. Este cel mai frumos loc din Rhodos, un loc aproape magic. Un munte îmbr─âcat cu pini ce sus╚Ťine în vârf o acropol─â.

·        Faliraki este un resort faimos pentru plajele perfecte, apele turcoaz ╚Öi via╚Ťa de noapte vibrant─â

·       Valea fluturilor

Se afl─â în vestul Insulei Rhodos, fiind una dintre cele mai spectaculoase atrac╚Ťii turistice din lume.

·       Dealul Filerimos

Pe coasta de vest a insulei, la circa 8 de kilometri de ora╚Öul Rodos, se afl─â Filerimos, situat la o altitudine de 267 de metri, care ofer─â o priveli╚Öte deosebit─â asupra ora╚Öului Ialyssos ╚Öi a golfului Ixia. Pe acest deal superb, plin de chiparo╚Öi ╚Öi pini se afl─â M─ân─âstirea Filerimos, Acropolele anticului Ialyssos. P─âunii se plimb─â printre turi╚Öti ca ni╚Öte pisicu╚Ťe prietenoase. Ace╚Ötia iubesc s─â fie fotografia╚Ťi.

  De ce s─â v─â duce╚Ťi in Rhodos?

1. Clima

Rodos este, statistic, cel mai însorit loc din Grecia, cu cele mai bune condi╚Ťii climatice pentru o vacan╚Ť─â perfect─â. Temperatura permite b─âi în mare începând de la mijlocul lunii aprilie pân─â în luna octombrie inclusiv, an de an.

2. Siguran╚Ťa ╚Öi cur─â╚Ťenie

Nu s-au raportat crime sau alte întâmpl─âri care s─â pun─â via╚Ťa turi╚Ötilor în pericol.  Ora╚Öul Rodos este foarte verde ╚Öi curat, cu multe parcuri cu copaci vechi maiestuo╚Öi ce î╚Ťi taie rasuflarea. Cur─â╚Ťenia este întretinut─â zilnic, fiind o preocupare prioritar─â a oficialita╚Ťilor ora╚Öului.

3. Mâncarea tradi╚Ťional─â ╚Öi vinul local

Dieta mediteraneean─â este considerat─â una din cele mai s─ân─âtoase din lume iar pentru cineva care este dependent de mancarea pe baza de peste ╚Öi fructe de mare, mânc─ârurile specifice din acest loc sunt excelente.

Cataloresti fara restrictii!

Fara certificat verde (vaccin sau recuperare), fara teste!

Începând cu data de 1 mai 2022 :

- se elimin─â obligativitatea prezent─ârii unui certificat valabil de vaccinare sau de recuperare dup─â COVID-19 ori ale unor rezultate negative ale testelor pentru SARS-CoV-2 (PCR sau test rapid antigen) pentru toate categoriile de persoane care intr─â pe teritoriul Republicii Elene (aerian, terestru, feroviar sau maritim), indiferent de statul de provenien╚Ť─â;

- accesul în toate spa╚Ťiile interioare este permis tuturor categoriilor de persoane f─âr─â a mai fi necesar─â prezentarea vreunui document referitor la statutul epidemiologic: certificat european de vaccinare, dovada trecerii prin boal─â, rezultatul unui test PCR sau rapid antigen. M─âsura se aplic─â pân─â la data de 16 mai 2022, urmând s─â fie anun╚Ťate noi modific─âri func╚Ťie de evolu╚Ťia situa╚Ťiei epidemiologice.

ÔÜá´ŞĆ Este OBLIGATORIE purtarea m─â╚Ötii de protec╚Ťie în absolut toate spa╚Ťiile interioare, mijloacele de transport în comun, aeronave, trenuri ╚Öi ambarca╚Ťiuni maritime (feribot). Sunt excepta╚Ťi de la aceste prevederi copiii cu vârsta de pân─â la 4 ani împlini╚Ťi.

Adultii calatoresc doar cu cartea de identitate. Pentru copii, este necesar pasaport. 

vezi mai mult

Nu ai gasit ce cautai?

Putem discuta telefonic, pe Whatsapp, email sau poti solicita o oferta folosind formularul de mai jos!

Sau, poti efectua o cautare in timp real introducand datele dorite in motorul de cautare.

Primesti pe loc oferte disponibile si poti efectua rezervarea online, in timp real. 

Date de contact

Adresa

Intrarea Chefalului nr. 11-13, Bloc B, ap 97, parter, Sector 2 Bucuresti

Program

Ne puteti contacta telefonic Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Suntem disponibili online in afara orelor de program.

Telefon

E-mail

Solicita oferta

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid
Newsletter oferte vacante

Aboneaza-te pentru a primi vacante noi sau reduceri speciale!

Solicita oferta