Cauti si rezervi in timp real Alege ziua de plecare si gasesti vacante charter de la toti touroperatorii relevanti
Vacanta Charter Rhodos

Obiective de patrimoniu, plaje superbe, uneori pietroase, scaldate de apele limpezi ale Marii Egee.

❤️ Recomandari hoteluri Rhodos, Grecia

Hoteluri de 3 si 4 stele, la plaja, recenzii bune!

Rhodos

Rhodos este cea mai mare și cea mai estică insulă dintre insulele grupului Dodecaneze în Marea Egee

Această insulă, a patra ca mărime din Grecia, este situată mult mai aproape de țărmul turcesc decât de cel al patriei mamă. Orașul medieval Rhodos face parte din UNESCO World Heritage și este o populară destinație turistică pentru calatorii din lumea intreagă.

Plaja este în general pietroasă. Acesta este foarte curată și bine întreținută. Insula abundă în locuri încântătoare și interesante, care merită să fie vizitate.  Insula este faimoasă pentru:

·   Colosul din Rhodos – una dintre cele șapte minuni ale lumii antice.

Colosul din Rhodos a fost o statuie imensă construită în antichitate pe insula Rhodos din Grecia, una din cele șapte minuni ale lumii antice. Statuia îl înfățișa pe zeul grec al Soarelui, Helios, și măsura între 32 și 36 de m. Construcția s-ar fi realizat în 12 ani și ar fi fost finalizată în anul 282 î.Hr. După unii, străjuia intrarea în portul din insulă. Conform cercetărilor mai noi, s-ar fi aflat aproximativ pe locul unde în prezent este intrarea în Castelul Templierilor.

·       Palace of the Grand Masters este un castel medieval, cu turnuri înalte și ziduri de pe care se vede marea.

·       Lindos este un orașel din estul insulei

Se află în estul insulei Rhodos, la aproximativ 55 km sud de capitala Rhodos Town de care îl leagă o șosea foarte bună, străbătută de numeroși turiști. Este cel mai frumos loc din Rhodos, un loc aproape magic. Un munte îmbrăcat cu pini ce susține în vârf o acropolă.

·        Faliraki este un resort faimos pentru plajele perfecte, apele turcoaz și viața de noapte vibrantă

·       Valea fluturilor

Se află în vestul Insulei Rhodos, fiind una dintre cele mai spectaculoase atracții turistice din lume.

·       Dealul Filerimos

Pe coasta de vest a insulei, la circa 8 de kilometri de orașul Rodos, se află Filerimos, situat la o altitudine de 267 de metri, care oferă o priveliște deosebită asupra orașului Ialyssos și a golfului Ixia. Pe acest deal superb, plin de chiparoși și pini se află Mănăstirea Filerimos, Acropolele anticului Ialyssos. Păunii se plimbă printre turiști ca niște pisicuțe prietenoase. Aceștia iubesc să fie fotografiați.

  De ce să vă duceți in Rhodos?

1. Clima

Rodos este, statistic, cel mai însorit loc din Grecia, cu cele mai bune condiții climatice pentru o vacanță perfectă. Temperatura permite băi în mare începând de la mijlocul lunii aprilie până în luna octombrie inclusiv, an de an.

2. Siguranța și curățenie

Nu s-au raportat crime sau alte întâmplări care să pună viața turiștilor în pericol.  Orașul Rodos este foarte verde și curat, cu multe parcuri cu copaci vechi maiestuoși ce îți taie rasuflarea. Curățenia este întretinută zilnic, fiind o preocupare prioritară a oficialitaților orașului.

3. Mâncarea tradițională și vinul local

Dieta mediteraneeană este considerată una din cele mai sănătoase din lume iar pentru cineva care este dependent de mancarea pe baza de peste și fructe de mare, mâncărurile specifice din acest loc sunt excelente.

Cataloresti fara restrictii!

Fara certificat verde (vaccin sau recuperare), fara teste!

Începând cu data de 1 mai 2022 :

- se elimină obligativitatea prezentării unui certificat valabil de vaccinare sau de recuperare după COVID-19 ori ale unor rezultate negative ale testelor pentru SARS-CoV-2 (PCR sau test rapid antigen) pentru toate categoriile de persoane care intră pe teritoriul Republicii Elene (aerian, terestru, feroviar sau maritim), indiferent de statul de proveniență;

- accesul în toate spațiile interioare este permis tuturor categoriilor de persoane fără a mai fi necesară prezentarea vreunui document referitor la statutul epidemiologic: certificat european de vaccinare, dovada trecerii prin boală, rezultatul unui test PCR sau rapid antigen. Măsura se aplică până la data de 16 mai 2022, urmând să fie anunțate noi modificări funcție de evoluția situației epidemiologice.

⚠️ Este OBLIGATORIE purtarea măștii de protecție în absolut toate spațiile interioare, mijloacele de transport în comun, aeronave, trenuri și ambarcațiuni maritime (feribot). Sunt exceptați de la aceste prevederi copiii cu vârsta de până la 4 ani împliniți.

Adultii calatoresc doar cu cartea de identitate. Pentru copii, este necesar pasaport. 

vezi mai mult

Nu ai gasit ce cautai?

Putem discuta telefonic, pe Whatsapp, email sau poti solicita o oferta folosind formularul de mai jos!

Sau, poti efectua o cautare in timp real introducand datele dorite in motorul de cautare.

Primesti pe loc oferte disponibile si poti efectua rezervarea online, in timp real. 

MERIT TRAVEL

Adresa

Agentie revanzatoare cu activitate exclusiv online.

Sediu social (doar pentru corespondenta scrisa): Calea Vitan nr. 106, Bl. V40, sc. 5, ap 152, et 8, Sector 3, Bucuresti.

Program

Ne puteti contacta telefonic Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Suntem disponibili online in afara orelor de program.

Telefon

E-mail

Solicita oferta

* campuri obligatorii

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.
Newsletter oferte vacante

Aboneaza-te pentru a primi vacante noi sau reduceri speciale!

Solicita oferta