Cauti si rezervi in timp real Alege ziua de plecare si gasesti vacante charter de la toti touroperatorii relevanti

Charter Santorini - Calatoresti simplu, doar cu vaccinul ✅

Cataloresti fara restrictii!

Fara certificat verde (vaccin sau recuperare), fara teste!

Începând cu data de 1 mai 2022 :

- se elimină obligativitatea prezentării unui certificat valabil de vaccinare sau de recuperare după COVID-19 ori ale unor rezultate negative ale testelor pentru SARS-CoV-2 (PCR sau test rapid antigen) pentru toate categoriile de persoane care intră pe teritoriul Republicii Elene (aerian, terestru, feroviar sau maritim), indiferent de statul de proveniență;

- accesul în toate spațiile interioare este permis tuturor categoriilor de persoane fără a mai fi necesară prezentarea vreunui document referitor la statutul epidemiologic: certificat european de vaccinare, dovada trecerii prin boală, rezultatul unui test PCR sau rapid antigen. Măsura se aplică până la data de 16 mai 2022, urmând să fie anunțate noi modificări funcție de evoluția situației epidemiologice.

⚠️ Este OBLIGATORIE purtarea măștii de protecție în absolut toate spațiile interioare, mijloacele de transport în comun, aeronave, trenuri și ambarcațiuni maritime (feribot). Sunt exceptați de la aceste prevederi copiii cu vârsta de până la 4 ani împliniți.

Adultii calatoresc doar cu cartea de identitate. Pentru copii, este necesar pasaport. 

vezi mai mult

❤️ Recomandari hoteluri Santorini, Grecia

Hoteluri pentru toate bugeturile, recenzii bune!

Santorini

    Este o destinație de vis, pe care o recunoști instant din poze: dealuri colorate, soare puternic și clădiri vopsite în alb. Insula este faimoasă pentru plajele cu nisip vulcanic, apusurile romantice și panoramele impresionante. 

   Santorini se afla în Marea Egee, aproximativ la mijlocul distanței dintre Atena și Creta. 

   Această destinație unică găzduiește 1,5 milioane de turiști anual. 

   Insula este faimoasă datorită peisajului unic, care s-a format în urma unui eveniment tragic. Acum peste 3,600 de ani a erupt un vulcan și a îngropat în cenușă civilizația minoică și insula. Astfel, s-au format craterele și stâncile pentru care Santorini este recunoscut. 

   Se zvonește că Santorini se află pe locul legendarei Atlantida. Nu putem ști dacă acest lucru este adevărat, dar putem să îți spunem de unde provine numele. Mai exact, de la biserica de pe insulă, Sfânta Irene. 

   Insula Santorini are doua orase, Fira si Ia, situate in zonele cele mai inalte ale insulei. Aici sunt construite hoteluri, restaurante, baruri si o multime de alte facilitati turistice care sa mentina turistii bine dispusi atunci cand se relaxeaza intre vizitele facute la ruinele arheologice ale vechiului Thera. 

   Santorini are doua plaje accesibile, Perissa si Kamari, amandoua caracterizate prin nisipul vulcanic de culoare neagra. 

   Vacanțele în Grecia sunt în principal despre plajă, dar nu trebuie să ignori atracțiile locului. Seara, când se lasă răcoarea este timpul perfect pentru explorat. Îți poți rezerva câteva zile pentru tururi organizate pentru a admira frumusețea naturii. 

     Iată câteva plaje unde te poți relaxa în vacanța ta în Santorini: 

1. Plaja Roșie 

2. Plaja Kamari 

3. Plaja Perissa 

4. Cape Columbo 

5. Plaja Monolithos 

6. Plaja Vlychada 

     Degustări de vin 

Insula nu are surse de apă, dar este renumită pentru vinurile delicioase: albe și mai ales de desert.  

Cel mai popular și bun este numit Vinsanto. Acestea sunt făcute dintr-o specie de struguri indigenă, assyrtiko. 

Poți vizita multe podgorii și crame în schimbul unei sume modice de bani. Acolo vei degusta vinurile, vei fi servit cu mâncare și te vei putea bucura de peisajul impresionant. 

     Clima Santorini: când să vizitezi insula

  Santorini are un climat tipic mediteranean, cu veri călduroase și ierni blânde. Din Iunie până în Septembrie, vremea este caldă și nu sunt prea multe ploi, deci e timpul perfect pentru o vacanță plină de relaxare, stat la soare și înotat. Iulie și August sunt cele mai călduroase luni. 

   Este, de asemenea, vârful sezonului, deci insula va fi plină de activitate, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Ai în vedere că va fi destul de aglomerat și trebuie să faci rezervări din timp. 

   Fara indoiala, cea mai usoara si rapida modalitate de a vizita insula Santorini plecand din Romania, este prin rezervarea unui zbor – direct sau cu o oprire (de obicei in Atena). 

   Indiferent de motivele pentru care intentionati sa vizitati Santorini, va garantam ca veti petrece aici momente de neuitat, iar experienta acestei calatorii va va ramane in suflet si in amintiri.

Nu ai gasit ce cautai?

Putem discuta telefonic, pe Whatsapp, email sau poti solicita o oferta folosind formularul de mai jos!

Sau, poti efectua o cautare in timp real introducand datele dorite in motorul de cautare.

Primesti pe loc oferte disponibile si poti efectua rezervarea online, in timp real. 

MERIT TRAVEL

Adresa

Agentie revanzatoare cu activitate exclusiv online.

Sediu social (doar pentru corespondenta scrisa): Calea Vitan nr. 106, Bl. V40, sc. 5, ap 152, et 8, Sector 3, Bucuresti.

Program

Ne puteti contacta telefonic Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Suntem disponibili online in afara orelor de program.

Telefon

E-mail

Solicita oferta

* campuri obligatorii

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.
Newsletter oferte vacante

Aboneaza-te pentru a primi vacante noi sau reduceri speciale!

Solicita oferta