Cauti si rezervi in timp real Alege ziua de plecare si gasesti vacante charter de la toti touroperatorii relevanti

Cu plaje frumoase și oameni chiar mai frumoși, Zanzibar este un loc atât de unic, un amalgam de culturi pestrițe care au fuzionat de-a lungul secolelor și au format un refugiu exotic și original.

Vă informăm că autoritățile din Tanzania nu fac excepție de la prezentarea testului negativ RT-PCR COVID-19 la intrarea în țară pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2.

  •         1.Toți pasagerii, cetățeni străini sau rezidenți, care sosesc în Zanzibar trebuie să completeze un formular (Traveler’s Health Surveillance Form), disponibil pe pagina de internet: https://healthtravelznz.mohz.go.tz/, cu cel mult  24 de ore înainte de intrarea  pe insulă.
  •       2.Toți pasagerii, cetățeni străini sau rezidenți, care sosesc în Zanzibar și sunt vaccinați cu schemă completă vor fi scutiți de la cerințele privind, atât prezentarea certificatului unui test RT PCR cu rezultat negativ, cât și efectuarea Testului Rapid Antigen. La sosire, călătorilor li se va solicita să prezinte un certificat de vaccinare, cu cod QR valabil. Singurele vaccinuri acceptate sunt cele care au fost aprobate de Zanzibar, așa cum sunt menționate pe site-ul www.mohz.go.tz.
  •      3.Toți pasagerii, cetățeni străini sau rezidenți, care la intrarea în Zanzibar sunt nevaccinați, nevaccinați cu schemă completă sau nu au vârsta eligibilă pentru vaccinare ca urmare a politicii din țările de origine este necesar să prezinte un certificat cu cod QR activ, cu rezultat negativ a unui test RT-PCR COVID-19 sau NAAT, obținut cu cel puțin 72 de ore înainte de sosire. Suplimentar, dacă călătorii din categoriile enumerate mai sus provin din țări cu risc epidemiologic ridicat, enumerate pe site-ul www.moh.go.tz sau listate la punctele de frontieră ale Zanzibar aceștia vor fi testați la intrare în Zanzibar cu un test rapid antigen, contra sumei de 25 USD (TZS 58.500), achitată de beneficiar. În cazul în care rezultatul acestei testări este pozitiv se va efectua o testare cu RT-PCR pentru confirmare. Așteptarea rezultatului testului RT-PCR se va realiza în condiții de autoizolare, rezultatele fiind trimise prin e-mail sau prin alte mijloace.

 

  1. Călătorii nevaccinați sau nevaccinați cu schemă completă care la intrarea în Zanzibar nu prezintă un certificat RT-PCR COVID 19 cu rezultat negativ vor fi tratați, după cum urmează;
   1. În cazul sosirii în Zanzibar pe cale aeriană sau maritimă (curse internaționale), călătorii vor fi testați pentru COVID-19 cu testul RT-PCR, costul serviciului fiind de 100 USD. Așteptarea rezultatului testului RT-PCR se va realiza în condiții de autoizolare.
   2. În cazul sosirii pe căile navale deservite de curse interne, călătorii vor fi supuși testării cu testul rapid antigen, contra sumei de 25 USD.  În cazul în care rezultatul acestei testări este pozitiv se va efectua o testare cu RT-PCR pentru confirmare, costul serviciului fiind 80USD.
   3. Persoanele minore în vârstă de sub 5 ani, membrii echipajelor și persoanele aflate în tranzit aeroportuar sunt exceptate la intrarea în Zanzibar, atât de la reglementările privind testul RT-PCR, cât de la reglementările privind testul rapid antigen
 • Mai multe informații:https://www.mae.ro/travel-conditions/30675

vezi mai mult

❤️ Recomandari hoteluri Zanzibar, Tanzania

Resorturi de 4 si 5 stele, la plaja, recenzii bune!

Pretul este / sejur 7 nopti /camera 2 adulti 

    Zanzibar este un arhipelag de lângă coasta de est africană, fiind alcătuit din insula principală cu același nume.

    Relieful Tanzaniei este muntos in nord-est, acolo unde este situat Muntele Kilimanjaro, cel mai inalt varf din Africa. La nord si vest se gasesc Marile Lacuri, Lacul Victoria (cel mai mare lac din Africa) si Lacul Tanganika (cel mai adanc lac din Africa, cunoscut pentru speciile unice de peste). Centrul Tanzaniei cuprinde un larg platou cu campii si teren arabil. Tanzania are multe parcuri intinse si importante din punct de vedere ecologic, cu fauna salbatica, incluzand faimosul parc National Ngorongoro Crater, Parcul Serengeti in nord, Parcul National Mikiumi si Selous Game Reserve in sud. Parcul National Gombe, situat in vest, este cunoscut ca locul unde Dr. Jane Goodall studiaza comportamentul cimpanzeilor.

    Situata chiar la sud de Ecuator, Tanzania este o tara foarte mare (945.087 km²), astfel clima variaza considerabil de la o regiune la alta. Perioada recomandata pentru a face un safari in Tanzania este considerata a fi din ianuarie pana in martie, cand poti urmari viata salbatica a animalelor si - ca un bonus - Marea Migratie a turmelor de gnu si de zebre din Serengeti. De asemenea si din august pana in septembrie cand, cu ceva eforturi, se pot vedea marile feline ale Africii. Tanzania are un climat tropical.

    In general principalul sezon ploios dureaza din martie, aprilie pana in mai. Ploile tropicale de dupa-amiaza sunt normale in aceasta perioada, umiditatea este ridicata iar temperaturile zilnice ajung la o medie de 30°C. Tanzania are doua sezoane ploioase: Masika sau ploile lungi, abundente, in perioada martie - mai, cand precipitatiile cad aproape in fiecare zi, motiv pentru care nu recomandam calatorii in acest interval; Mvuli sau ploile scurte, usoare, in perioada noiembrie, decembrie si, uneori, ianuarie. 

    În ciuda istoriei tumultoase, Zanzibar este o insulă safe, fără boli și fără conflicte. Oamenii sunt foarte primitori, sinceri, calzi și prietenoși. Nu mai există aici nici malarie, nici dengue, tifos sau febra galbenă. Tanzania este una dintre cele mai stabile țări din punct de vedere militar și social și are o crește economică însemnată. Zanzibar reprezintă o atracție din ce în ce mai irezistibilă pentru turiștii care vânează atât frumusețe cât și istorie, ambele găsindu-se din belșug aici!

- Spice Tour: vizitarea plantatiilor de plante aromatice; insula este considerata a fi principala regiune producatoare de 'cuisoare' din lume

- Stone Town: aici a fost una dintre cele mai mari piete de sclavi din Africa; turul include si vizita la Slave Market Site

- Safari - Selous: tariful pachetului: cca 750 USD / persoana si include zbor Zanzibar - Selous - Zanzibar (durata cca 30 min.), 1 noapte de cazare cu pensiune completa la Hotel Serena, 2 zile safari

- Colonia de maimute din specia Red Colobus se gaseste predominant in Zanzibar, in padurea Jozani; se organizeaza excursie Jozani Forest Tour cu durata de 3 ore

- Safari Blue (1 zi): diverse insule/lagune, mangrove, bariera de corali, snorkelling, delphin spotting, fish lunch

- Cultural Tour (1 zi): piata locala de peste, sat traditional, acvariu broaste testoase, scoli locale

- Africa House: cel mai bun restaurant din Stone Town

- The Rock: restaurant renumit in zona de est; tarif meniu cca 30 USD / persoana

- Upendo: tot un restaurant panoramic (langa the Rock); meniul costa 12 - 15 USD / persoana

Nu ai gasit ce cautai?

Putem discuta telefonic, pe Whatsapp, email sau poti solicita o oferta folosind formularul de mai jos!

Sau, poti efectua o cautare in timp real introducand datele dorite in motorul de cautare.

Primesti pe loc oferte disponibile si poti efectua rezervarea online, in timp real. 

MERIT TRAVEL

Adresa

Agentie revanzatoare cu activitate exclusiv online.

Sediu social (doar pentru corespondenta scrisa): Calea Vitan nr. 106, Bl. V40, sc. 5, ap 152, et 8, Sector 3, Bucuresti.

Program

Ne puteti contacta telefonic Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Suntem disponibili online in afara orelor de program.

Telefon

E-mail

Solicita oferta

* campuri obligatorii

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.
Newsletter oferte vacante

Aboneaza-te pentru a primi vacante noi sau reduceri speciale!

Solicita oferta