Cauti si rezervi in timp real Alege ziua de plecare si gasesti vacante charter de la toti touroperatorii relevanti
Vacanta Charter Coasta Amalfitana

Un loc autentic si plin de istorie

Fara test (PCR/rapid) daca te-ai vaccinat.

Copii sub 6 ani, fara restrictii!

Intrarea în această țară cu certificatul UE de COVID digital

Italia acceptă „certificatele UE de COVID Digital” (EUDCC). 

Titularii EUDCC pot intra în Italia fără a fi supuși unor restricții suplimentare (testare sau carantină), cu condiția ca certificatul lor să conțină fie: 

 • Dovada validității vaccinării: cel puțin 14 zile după încheierea ciclului de vaccinare prescris (după a doua doză sau o doză unică pentru vaccinul Janssen/Johnson&Johnson).
  Vaccinurile acceptate sunt: Pfizer BioNtech, Moderna, AstraZeneca/Oxford, Johnson&Johnson/Janssen.

 • Dovada recuperării în urma pandemiei de COVID-19
  Validitate: 6 luni de la tamponul pozitiv.

 • Rezultatul negativ al unui test de COVID-19 este acceptat
  atât pentru testele PCR, cât și pentru testele antigenice rapide.
  Valabilitate: 48 de ore.  

Copiii sub 6 ani sunt exceptați de la cerințele de testare sau de carantină. 

Intrarea în această țară fără certificatul UE de COVID digital sau fără un certificat care nu respectă cerințele naționale

Italia adoptă propria clasificare națională a zonelor de risc, prin urmare, restricțiile de călătorie pentru Italia nu se bazează pe harta comună „Lumini de trafic ale UE”.

În cazul șederii sau tranzitului printr-o țară „Lista C” în cursul celor 14 de zile anterioare intrării în Italia, intrarea este permisă fără a fi necesară precizarea motivului călătoriei (sunt disponibile reguli specifice și actualizate pentru fiecare țară de origine la ViaggiareSicuri și la Covid —19 – Viaggiatori (salute.gov.it).

Toți călătorii care nu pot furniza nici un certificat de vaccinare, nici un certificat de recuperare de la COVID-19 sunt supuși cerinței unui test COVID-19 negativ înainte de plecare, efectuat cu 48 de ore înainte de sosire.

Încercare acceptată: Molecular (PCR) și antigenic.

Copiii sub 6 ani sunt scutiți.

Înainte de a pleca într-o călătorie în Italia, asigurați-vă că regiunea dumneavoastră de destinație nu are alte măsuri în vigoare. Pentru informații suplimentare, sunt disponibile câteva contacte regionale utile.

Nu se impune carantina călătorilor care sosesc din statele membre ale UE și din țările asociate spațiului Schengen care sunt în măsură să furnizeze un test COVID-19 negativ înainte de plecare sau un certificat de vaccinare sau recuperare din COVID-19. Dacă nu puteți prezenta dovada unui test molecular sau antigenic, puteți intra în Italia, dar trebuie:

 

 • Informați autoritatea locală de sănătate de referință de îndată ce intrați în Italia

 • Autoizolat timp de 10 zile

 • faceți un alt test molecular sau antigenic la sfârșitul celor 10 de zile de autoizolare.

vezi mai mult

❤️ Recomandari hoteluri Coasta Amalfitana, Italia

Resorturi de 3 si 4 stele, recenzii bune!

Coasta Amalfitana

Este locul unde natura inca e salbatica, marea albastra cobalt, casele sunt agatate de stanca si bisericile au cupole din „tigle", cahle din majolica cu forma de peste in culorile pamantului, soarelui si marii. Coasta Amalfitana este un loc special, care imbina impresiile sugerate de peisajul cultivat cu maslini si lamai uriasi cu marturiile artei, istoriei, culturii si civilizatiei antic.

 Intreaga coasta, extrem de abrupta si cu niste peisaje absolut fantastice, este strabatuta de o sosea care pe alocuri a fost sapata in stanca sau cocotata pe poduri si cornise.

 Amalfi, Positano, Ravello, Minori si Sorrento su fost, in trecut mici asezari de pescari pentru ca astazi sa ajunga unele dintre cele mai frumoase statiuni ale rivierei italiene.

 Ridicate deasupra marii, aceste orasele – cu o populatie ce rareori depaseste 5000 de locuitori – sunt adevarate comori nationale datorita arhitecturii tipic mediteraneene, a vegetatiei bogate si a unui cadru natural cu adevarat unic in intreaga lume.

 Atat oraselul Amalfi cat si Positano, Ravello, Minori si Sorrento au muzee, galerii de arta, catedrale si biserici vechi.

 

 Obiective turistice

1.VIETRI SUL MARE

Poarta de acces pe Coasta Amalfitana, suspendat intre cer si mare, se mandreste cu o traditie de cel putin cinci secole in productia de ceramica artistica, decorate cu magarusi, flori, lamai si ciorchini de struguri.

2.CETARA

Antica fortareata a sarazinilor, Cetara e mai ales un sat de marinari si de pescari, asa cum aminteste numele, derivat probabil din latinescul cetaria, ce desemna o plasa speciala de pescuit ton, sau cetari care ii denumea pe vanzatorii de peste mare.

3.MINORI

In perioada Republicii Amalfi a fost un arsenal important, cunoscut pentru culturile de lamai la care de-a lungul secolelor s-a adaugat productia de paste, favorizata de torentul Farinola care actiona morile. Nu ratati fusili, paste facute din gris, faina de grau si apa, rulate pe un fir subtire de fier.

4.RAVELLO

Asezat pe un contrafort ce desparte vaile torentelor Dragone si Reginna, de la inaltimea sa de 350 de metri domina una dintre cele mai frumoase portiuni ale Coastei Amalfitane si o face cu nonsalanta si stil impecabil.

5.AMALFI

Cea mai veche dintre Republicile Maritime isi pastreaza intact farmecul de odinioara, de cand, in secolul Xl, comertul cu Orientul era intens si profitabil. Orasul a dominat vreme de peste trei sute de ani pietele mediteraneene.

6.FIORDO DI FURORE

Peisajul este cu adevarat incredibil: stanci pravalite in mare, casute albe risipite pe culmile cultivate cu vii si maslini si reflexele apei cu nuante ireale. Furore se mai numea „Taramul care nu exista", astazi un adevarat muzeu in aer liber, cu picturile sale murale multicolore care acopera fatadele caselor si cu gardurile de piatra ale teraselor.

7.POSITANO

Extravagant, snob, la moda, Positano e considerat „perla" Divinei Coaste, cu case in culori pastel grupate ciorchine care rasar intr-o vegetatie luxurianta de forme si culori, cu stradute inguste, intesate de buticuri la moda, cunoscute cam de toate numele ilustre ale spectacolului si de guru ai modei internationale. Multe sunt plajele unde se merge nu numai ca sa faci o baie, ci si ca sa vezi si sa te faci vazut.

  Coasta Amalfi este considerată cel mai frumos loc al Italiei,atat de turisti, cat si de revistele de calatorie.

 

Nu ai gasit ce cautai?

Putem discuta telefonic, pe Whatsapp, email sau poti solicita o oferta folosind formularul de mai jos!

Sau, poti efectua o cautare in timp real introducand datele dorite in motorul de cautare.

Primesti pe loc oferte disponibile si poti efectua rezervarea online, in timp real. 

MERIT TRAVEL

Adresa

Agentie revanzatoare cu activitate exclusiv online.

Sediu social (doar pentru corespondenta scrisa): Calea Vitan nr. 106, Bl. V40, sc. 5, ap 152, et 8, Sector 3, Bucuresti.

Program

Ne puteti contacta telefonic Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Suntem disponibili online in afara orelor de program.

Telefon

E-mail

Solicita oferta

* campuri obligatorii

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.
Newsletter oferte vacante

Aboneaza-te pentru a primi vacante noi sau reduceri speciale!

Solicita oferta