Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Planifica-ti vacanta la Ski, sezon 2022-2023! Completeaza detaliile si primesti pe loc ofertele disponibile, actualizate in timp real!
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie

Începând cu data de 1 august 2022, au fost eliminate măsurile aplicate tuturor persoanelor care călătoresc în Franța și în teritoriile franceze de peste mări, indiferent de statul de proveniență, astfel:

*Nu mai este necesară prezentarea certificatului de vaccinare, a testelor negative pentru COVID -19 sau a certificatului de recuperare de COVID-19;

*Nu mai este necesară prezentarea motivului urgent al călătoriei;

*Nu mai este necesară prezentarea declarației pe propria răspundere privind lipsa simptomelor de infectare cu SARS-CoV-2 și a contactului cu un caz confirmat.

vezi mai mult

❤️ Recomandari hoteluri Courchevel, Franta

Resorturi de 4 si 5 stele, recenzii bune!

Nota: preturile de mai jos se pot schimba in functie de disponibilitate sau de alti factori. Pretul final va fi afisat in momentul vizualizarii ofertei (buton vezi detalii).

Courchevel - Distracţie pe pârtii la nivel înalt!

Courchevel este situată în partea de vest a "3 Vallées". Staţiunea mondenă vă pune la dispoziţie 150 km de pârtii şi printre aceştia o selecţie foarte bună de coborâri chiar în faţa uşii. Le întinde pe 5 nivele diferite de altitudine, de la 1.300 la 1.850 m şi oferă astfel multă varietate. În special familiile îndrăgesc Courchevel 1550. Multe pârtii albastre şi verzi aşteaptă începătorii şi pe cei care doresc să schieze liniştit cu nenumărate posibilităţi. Courchevel 1650 are pârtii mai exigente şi viaţă de noapte animată la tarife moderate. Vreţi lux şi petrecere? Atunci vă recomandăm nivelul cel mai ridicat, Courchevel 1850.

Zona ski

Skipass-ul "Courchevel" vă permite accesul la 150 de km de pârtii foarte variate. Numeroasele pârtii verzi şi albastre oferă posibilităţi minunate de a învăţa să schiaţi şi se află în special în partea de jos, majoritar în pădure şi astfel ideal protejate de vânt. Dar şi pentru avansaţii şi experţi zona face toţi banii, şi pârtiile roşii şi negre sunt foarte variate. Coborârea abruptă de la Saulire este în special recomandată celor care caută adrenalină. În plus Courchevel are o atracţie deosebită şi pentru boarderi: WoodPark-ul de la instalaţia Plantrey. Avansaţilor şi schiorilor cu experienţă le recomandăm totuşi extinderea la skipass-ul "Les 3 Vallées" (v. regiunea de schi).

În timp ce în Courchevel 1550 aveţi posibilitate de a închia ziua liniştit în unul din multele baruri sau restaurante, domeniile mai ridicate Courchevel 1650 şi 1850 sunt ideale pentru petrecăreţi. Oferta de baruri şi cluburi este absolut fantastică, puteţi dansa şi petrece până în zori. În eleganta Courchevel 1850 vă stau la dispoziţie şi magazine, restaurate Gourmet, studiouri Fitness şi multe altele încă. Şi iubitorii de natură se pot aştepta la o ofertă variată, ca de exemplu drumeţii cu rachetele de zăpadă sau o partidă de derdeluş de 2 km între Courchevel 1850 şi Courchevel 1550, iluminată până la 19:30.

Courchevel dispune de o reţea de pârtii de schi fond de în total 66,5 km şi este o staţiune foarte îndrăgită şi interesantă pentru practicaţii disciplinei nordice. O atracţie deosebită este "Col de la Loze", cu 2,5 km lungime şi dificultate medie care duce până la 2.300 m altitudine. Cea mai lungă şi dificilă pârtie are 17 km şi duce de la Courchevel la Méribel Altiport la altitudini între 1850 – 1700 m şi este potrivită în special pentru schiorii cu experienţă.

Şi aici se oferă cursuri de schi fond şi nu se percepe nici o taxă pentru pârtii.


Informatii despre partiile de ski

Cel mai înalt punct al zonei

2.738 m

Cel mai jos punct al zonei

1.300m

Statiune de schi la altitudine

1.550m

Numar instalatii transport pe cablu

58

Numar teleschiuri

28

Numar telescaune

20

Numar telecabine

10

Pârtii în total

150 km

Pârtii verzi/albastre

66 km

Pârtii rosii

66 km

Pârtii negre

150 kmCele trei vai sunt orasele Val Thorens, Les Menuires, Méribel și Courchevel. Impreună au 600 de kilometri de piste.
Cea mai stabila si mai diversa parte a regiunii Trei Vai. Multi schiori care vin aici nu parasesc niciodata Courchevel, desi este foarte usor sa ajungeți la partiile de schi la alte statiuni de schi din cele trei vai.

Dacă visezi să scapi de viața de zi cu zi și de a lua o vacanta  într-un paradis de iarnă de neuitat,  una dintre cele mai bune opțiuni pentru a pune în aplicare este Courchevel. Valley Statiune de schi Courchevel (1850 - 2374 m) este situat în Alpi în Franța, francezii denumit „Trei Văi» (Les Trois Valles). Acesta este un loc fabulos de frumos, cu limită de vârstă este considerat cel mai prestigios destinație turistică pentru vacanțe de iarnă. Statiune Courchevel are mai mult de 600 de tunuri de zăpadă, care oferă zăpadă pentru întregul sezon de iarnă (decembrie-aprilie) și mai mult de 600 km de pârtii de schi pe patru înălțimi diferite (1300, 1550, 1650 și 1850 m deasupra nivelului mării).

O vacanță de neuitat în Courchevel este oferită de asemenea, mai multe hoteluri din stațiune, care oferă o gamă completă de servicii, astfel încât să vă simțiți confortabil și să primiți o mulțime de emoții pozitive.

  Trebuie reamintit faptul că la Courchevel cu cât este mai mare nivelul de mare, cu atât este mai mare politica de prețuri. Dar, fiind la o altitudine de 1850 m deasupra nivelului mării, vă puteți uita la valea fără margini a munților alpini acoperite de zăpadă!

 

Nu ai gasit ce cautai?

Putem discuta telefonic, pe Whatsapp, email sau poti solicita o oferta folosind formularul de mai jos!

Sau, poti efectua o cautare in timp real introducand datele dorite in motorul de cautare.

Primesti pe loc oferte disponibile si poti efectua rezervarea online, in timp real. 

MERIT TRAVEL

Adresa

Agentie revanzatoare cu activitate exclusiv online.

Sediu social (doar pentru corespondenta scrisa): Calea Vitan nr. 106, Bl. V40, sc. 5, ap 152, et 8, Sector 3, Bucuresti.

Program

Ne puteti contacta telefonic Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Suntem disponibili online in afara orelor de program.

Telefon

E-mail

Solicita oferta

* campuri obligatorii

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.
Newsletter oferte vacante

Aboneaza-te pentru a primi vacante noi sau reduceri speciale!

Solicita oferta