. .
Sarbatori de neuitat in tara lui Mos Craciun

☃️ Craciun cu familia in Laponia ☃️

❤️ Recomandari hoteluri cu recenzii bune

   Intr-o casuta cu semineu si caldura, inconjurat de reni si spiridusi asteptand scrisorile celor mici sau pe cei ce vor sa-l viziteze. Un taram magic cu peisaje de basm, plimbari cu sania trasa de reni, cadouri personalizate si povesti magice pentru copii. Totusi, Laponia nu este numai raiul copiilor.  Adultii vor fi fascinati de frumusetea peisajelor din apropierea Arcticului, iar atunci cand vor ajunge acasa vor avea ce povesti.  Sigur nu vor uita asa usor Craciunul petrecut aici.

   Provincia Laponia este regiunea asociată cu teritoriul din cadrul Finlandei şi are capitala administrativă şi comercială situată la Rovaniemi. Tradiţionala casă a laponilor, această regiune a diversităţii culturale şi etnice se întinde pe teritoriul a patru țări şi anume: Finlanda, Norvegia, Suedia şi Rusia. Clima subarctică a Laponiei este puternic influenţată de poziţia sa geografică, fiind regiunea cea mai nordică a Europei, în apropierea cercului polar.

   In sat exista si un oficiu postal care primeste milioane de scrisori de la copiii din intreaga lume. Mos Craciun, in biroul sau, raspunde la aceste scrisori si primeste micii vizitatori, care pot sa i se aseze in poala si isi spuna dorintele.

Solicita oferta