Cauti si rezervi in timp real Alege ziua de plecare si gasesti vacante charter de la toti touroperatorii relevanti
Acum este perioada perfecta sa calatoresti in Dubai

Dubaiul este indubitabil un oras magnific, al superlativelor, in care luxul este la el acasa.

TEMPERATURI IDEALE: OCTOMBRIE: 29-35 grade C, NOIEMBRIE: 28-30 grade C, DECEMBRIE: 24-26 grade C, IANUARIE: 22-24 grade C, FEBRUARIE: 23-25 grade C, MARTIE: 25-28 grade C, APRILIE: 29-32 grade C

Calatoresti simplu cu vaccinul sau testul molecular (tip PCR) negativ, efectuat cu 48 ore anterior sosirii în Dubai

  Pasagerii care călătoresc în Dubai din toate țările, inclusiv din țările Consiliului de Cooperare al Golfului (CCG), trebuie să îndeplinească una din condițiile de mai jos pe aeroportul de plecare:

- să prezinte un certificat valabil de vaccinare împotriva COVID-19, care să ateste faptul că pasagerul este complet vaccinat cu un vaccin aprobat de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) sau de EAU. Certificatul trebuie să conțină un cod QR.

- să prezinte un certificat de testare negativ valabil pentru COVID-19, care ar trebui să se bazeze pe un test de diagnostic molecular destinat detectării calitative a acidului nucleic pentru ARN-ul viral SARS-COV-2. Certificatul trebuie eliberat în termen de 48 de ore de la momentul colectării probelor de către un furnizor de servicii medicale autorizat și trebuie să conțină un cod QR.

- să prezinte un certificat medical valabil de la autoritățile competente că pasagerul s-a vindecat de COVID-19, eliberat în termen de o lună înainte de data sosirii. Certificatul trebuie să conțină un cod QR.

  Pasagerii pot să fie supuși unui test RT-PCR la sosirea în Dubai, fiind necesar să se supună măsurii de carantină până când primesc un rezultat negativ. În cazul în care pasagerul obține un test pozitiv, acesta ar trebui să respecte instrucțiunile emise de către Autoritatea de Sănătate din Dubai.

  De asemenea, este necesară instalarea aplicației inteligente pentru COVID19 – DXB, disponibilă pe iOS și Android.

  Puteti gasi mai multe detalii accesând următorul site: http://www.mae.ro/travel-conditions/3693#793

vezi mai mult

❤️ Recomandari hoteluri Dubai, Emiratele Arabe Unite

Preturile sunt / sejur 7 nopti / camera (2 adulti) si includ: cazare, mese in functie de cum este specificat la fiecare hotel, zbor charter, bagaje, taxe de aeroport, asistenta turistica la sol, transfer aeroport-hotel-aeroport.

 *Asigurarea de calatorie nu este inclusa in pachet, insa va putem oferta la cerere. Pentru Emiratele Arabe Unite este obligatorie incheierea unei asigurari de calatorie.

Hoteluri de 3-5 stele, recenzii bune!

Sejur 7 nopti, 31.05-07.06.2023

Dubai se află direct în Deşertul Arabiei. Cu toate acestea, topografia Dubai este semnificativ diferită de cea a porţiunii de sud a Emiratelor Arabe Unite, în care o mare parte din peisajul Dubaiului este subliniată de modele de deşert de nisip, în timp ce pietrişul domina o mare parte din regiunea de sud a ţării. Nisipul este compus in cea mai mare parte din cochilii si corali zdrobiti şi este fin, curat şi alb.Dubai este situat pe coasta Golfului Persic ale Emiratelor Arabe Unite şi este aproximativ la 16m deasupra nivelului mării. Emiratul DUBAI este centrul financiar al Emiratelor Arabe Unite si al doilea emirat din cele sapte, cu cea mai mare populatie dintre toate. Dubai se incvesineaza cu Abu Dhabi în sud, Sharjah în nord-est, şi Sultanatul Oman, în sud-est iar la vest are ca frontiera Golful Persic.

Dubai este unul dintre cele sapte emirate care formeaza Emiratele Unite. Dubaiul are o lunga traditie comerciala care a atras vizitatori din Orientul Mijlociu si regiunile invecinate. Dubaiul oferă tuturor vizitatorilor o experiență cu adevărat memorabilă. Indiferent dacă e vorba de malurile Canalului sau de vârful Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, Dubaiul trăiește și inspiră un sentiment de posibilitate și inovație. Iar cu un litoral de neegalat, un deșert mirific și peisaje urbane magnifice, amintirile dumneavoastră abia așteaptă să se înfiripe aici. Astazi Dubai este gazda pentru un numar foarte mare de vizitatori din Occident si Orientul Indepartat. Orasul atrage calatorii care cauta ceva nou si diferit, oferind facilitati internationale impreuna cu aventura Orientului Mijlociu si destinatii exotice cu un stil de viata cosmopolitan. Dubai este capitala nedisputata a sporturilor din Orientul Mijlociu, gazduind evenimente de talie mondiala care atrag printre cele mai mari nume impreuna cu sportul respectiv, fie ca e vorbe de golf, tenis, curse de cai, curse de barci, rugbi sau navigatie.

Din punct de vedere istoric, Dubai a fost la inceput o mica asezare pescareasca. In jurul anului 1830 asezarea a fost preluata de o ramura a tribului Bani Yas din oaza Liwa condus de familia Maktoum, care se afla si azi la conducerea Emiratelor. Bujr al Arab este un hotel impresionant cotat la 7 stele, construit pe o insula artificiala. Este vizibil de la intrarea vestica in oras, forma sa de palmier fiind inconfundabila. Alt loc ce merita vizitat este bazarul de aur, in care magazinele sunt aliniate unul langa altul si bijuteriile de aur se gasesc pretutindeni de vanzare. Vizitatorii se pot bucura si de alte activitati, precum safari in desert (wadi bashing), cu vehicule 4x4, mai ales Toyota Land Cruiser. Este o modalitate minunata de a experimenta desertul, din spatiul confortabil al unei masini de lux. Puteti chiar sa petreceti noaptea in desert, intr-un cort traditional de beduin. Fi-ti atenti insa daca sunteti serviti cu ceai fierbinte: este plin de zahar.

Viata de noapte din dubai s-a imbunatatit drastic de-a lungul anilor, avand acum baruri si restaurante deschise publicului in hoteluri, fiecare avand un specific (Churchils din Hotelul City Centers de exemplu, ofera un mediu specific englezesc) ce are mai mult sau mai putin succes. Fi-ti atenti insa: desi Dubai este unul dintre emiratele in care este legala vanzarea de alcool, este ilegal sa aveti alcool asupra voastra daca va aflati pe strada si nu aveti acte legale.

Oraşul Dubai este situat pe o fâşie de coastă mărginit de deşert şi devine foarte fierbinte. Acesta este uscat in zilele calduroase si umed in timpul zilelor mai reci, din vara. Vremea mai plăcută durează de la sfârşitul lunii septembrie pana la începutul lunii mai (reţineţi că, deşi este relativ placuta, cu temperaturi de zi cu zi din octombrie până în ianuarie şi martie-mai fiind încă 20-25 °C, trebuie sa fiti pregătiţi pentru temperaturi mai reci noaptea). În timpul iernii, temperatura pe timp de noapte este de obicei de 10-16 °C. Din mai până în septembrie, soarele este intens şi temperaturile pot atinge 45 ° C în oraş şi chiar mai mari în deşert si cu o umiditate de 60% -70%. Aerul conditionat se afla peste tot si este dat la maxim, asa ca luati-va un pulover daca mergeti la cumparaturi in mall.

Activitatea principala a orasului este turismul, oferind multe activitati si locatii de vizitat. Regulile nu sunt atat de stricte si este probabil cel mai frumos si mai curat oras din Orientul Mijlociu.

Solicita oferta