Cauti si rezervi in timp real Alege ziua de plecare si gasesti vacante charter de la toti touroperatorii relevanti
Punta Cana, paradisul iubitorilor de natura exotica, al plajelor cu nisip alb, apa clara si palmieri

Calatoresti sigur, fara restrictii!

Incepand cu luna octombrie 2021, restricțiile privind calatoriile in Punta Cana, Republica Dominicana nu mai sunt în vigoare.

Punta Cana

Punta Cana este situata in estul Republicii Dominicane, avand iesire la Oceanul Atlantic si Marea Caraibelor. Se afla in apropiere de Porto Rico, Jamaica, Barbados, Santa Lucia, Cuba sau Miami.

Regiunea de est a insulei nu cuprinde un singur oras, ci include si Bavaro, Cabeza de Toro, Uvero Alto, Macao, Cap Cana, Arena Gorda și El Cortecito.

Litoralul insulei este protejat de lege, fiind pazita frumusetea naturii de catre autoritati. In Punta Cana, iubitorii pentru sporturi de apa si pentru vremea calduroasa vor gasi plaje linistite, ingrijite, cu briza tropicala si cu multe posibilitati de practicare a numeroase sporturi. Printre acestea, se numara scufundarile, snorkelingul, kitesurfingul, kayakingul, raftingul sau plimbarile cu ski jetul, atragand cu succes turistii.

Punta Cana are o rezerva forestiera naturala de 8000 km patrati si 14 km de recifuri de corali protejate, toate acestea pe langa plajele de paradis. Caracteristicile naturale sunt unice, deoarece prezinta lagunne cu apa dulce si mangrove de coasta, care sunt incantatoare pentru oricine.

In plus, pe langa toate plajele si padurile tropicale, aceasta destinatie poate oferi cazinouri si parcuri acvatiice, terenuri de golf, vulcani, dar si alte atractii turistice deosebite, toate acestea conturand o atmosfera placuta. Temperaturile ofera o vacanta ideala pe parcursul anului, mai ales iarna, pentru a te scapa de frig.

Zona Punta Cana gazduieste peste 20.000 de camere de hotel si este una dintre cele mai populare destinatii turistice din lume, atragand peste 5 milioane de turisti in fiecare an.

Nu ai gasit ce cautai?

Putem discuta telefonic, pe Whatsapp, email sau poti solicita o oferta folosind formularul de mai jos!

Sau, poti efectua o cautare in timp real introducand datele dorite in motorul de cautare.

Primesti pe loc oferte disponibile si poti efectua rezervarea online, in timp real. 

MERIT TRAVEL

Adresa

Agentie revanzatoare cu activitate exclusiv online.

Sediu social (doar pentru corespondenta scrisa): Calea Vitan nr. 106, Bl. V40, sc. 5, ap 152, et 8, Sector 3, Bucuresti.

Program

Ne puteti contacta telefonic Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Suntem disponibili online in afara orelor de program.

Telefon

E-mail

Solicita oferta

* campuri obligatorii

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.
Newsletter oferte vacante

Aboneaza-te pentru a primi vacante noi sau reduceri speciale!

Solicita oferta