Cauti si rezervi in timp real Alege ziua de plecare si gasesti vacante charter de la toti touroperatorii relevanti
Vacanta Charter Ischia

Ischia este un paradis de vacanţă.

Fara test (PCR/rapid) daca te-ai vaccinat.

Copii sub 6 ani, fara restrictii!

Intrarea în această țară cu certificatul UE de COVID digital

Italia acceptă „certificatele UE de COVID Digital” (EUDCC). 

Titularii EUDCC pot intra în Italia fără a fi supuși unor restricții suplimentare (testare sau carantină), cu condiția ca certificatul lor să conțină fie: 

 • Dovada validității vaccinării: cel puțin 14 zile după încheierea ciclului de vaccinare prescris (după a doua doză sau o doză unică pentru vaccinul Janssen/Johnson&Johnson).
  Vaccinurile acceptate sunt: Pfizer BioNtech, Moderna, AstraZeneca/Oxford, Johnson&Johnson/Janssen.

 • Dovada recuperării în urma pandemiei de COVID-19
  Validitate: 6 luni de la tamponul pozitiv.

 • Rezultatul negativ al unui test de COVID-19 este acceptat
  atât pentru testele PCR, cât și pentru testele antigenice rapide.
  Valabilitate: 48 de ore.  

Copiii sub 6 ani sunt exceptați de la cerințele de testare sau de carantină. 

Intrarea în această țară fără certificatul UE de COVID digital sau fără un certificat care nu respectă cerințele naționale

Italia adoptă propria clasificare națională a zonelor de risc, prin urmare, restricțiile de călătorie pentru Italia nu se bazează pe harta comună „Lumini de trafic ale UE”.

În cazul șederii sau tranzitului printr-o țară „Lista C” în cursul celor 14 de zile anterioare intrării în Italia, intrarea este permisă fără a fi necesară precizarea motivului călătoriei (sunt disponibile reguli specifice și actualizate pentru fiecare țară de origine la ViaggiareSicuri și la Covid —19 – Viaggiatori (salute.gov.it).

Toți călătorii care nu pot furniza nici un certificat de vaccinare, nici un certificat de recuperare de la COVID-19 sunt supuși cerinței unui test COVID-19 negativ înainte de plecare, efectuat cu 48 de ore înainte de sosire.

Încercare acceptată: Molecular (PCR) și antigenic.

Copiii sub 6 ani sunt scutiți.

Înainte de a pleca într-o călătorie în Italia, asigurați-vă că regiunea dumneavoastră de destinație nu are alte măsuri în vigoare. Pentru informații suplimentare, sunt disponibile câteva contacte regionale utile.

Nu se impune carantina călătorilor care sosesc din statele membre ale UE și din țările asociate spațiului Schengen care sunt în măsură să furnizeze un test COVID-19 negativ înainte de plecare sau un certificat de vaccinare sau recuperare din COVID-19. Dacă nu puteți prezenta dovada unui test molecular sau antigenic, puteți intra în Italia, dar trebuie:

 

 • Informați autoritatea locală de sănătate de referință de îndată ce intrați în Italia

 • Autoizolat timp de 10 zile

 • faceți un alt test molecular sau antigenic la sfârșitul celor 10 de zile de autoizolare.

vezi mai mult

❤️ Recomandari hoteluri Ischia, Italia

Resorturi de 3 si 4 stele, recenzii bune!

Insula Ischia

Ischia este cea mai mare dintre insulele din golful Napoli şi mulţi o consideră mai frumoasă decât Capri, care se află în sud-estul ei.Părţile de sud şi de vest sunt lovite din plin de vânturile fierbinţi şi uscate din Africa; în peisajul subtropical prosperă cactuşii, agavele şi palmierii.

În nord, la umbra muntelui Epomeo, e plin de castani şi alţi copaci tipic mediteraneeni, precum stejarul de stâncă, chiparosul, pluta, migdalul şi măslinul, dar şi de podgorii terasate. Livezile de lămâi umplu toată insula de aromă, iar florile cresc din abundenţă pe acest sol vulcanic fertil.

Oamenii vin aici pentru izvoare termale şi pentru tratamente cu noroi vulcanic – principalul punct de atracţie al insulei pentru o pleiadă de potentaţi din toate timpurile – de la greci, care au venit aici în anul 800 î.Hr., la romani, sarazini, normanzi, sicilieni, aragonezi, austrieci, piraţi, bourboni, britoni şi francezi, până la europenii bogaţi de azi, care au făcut din litoralul ei un sofisticat loc de joacă, magnet pentru cei tineri şi frumoşi.

PUNCTE DE ATRACŢIE

1.Golful San Montano, lângă Lacco Ameno – activitatea termală face apa de mare, puţin adâncă, fie foarte fiertinte pentru înot pe plaja Negombo.

2.Spectaculosul Castello Aragonese, pe stânci, legat de ischia Porto printr-un pod de piatră, refăcut în 1441 pe fortificaţii din 474 î.Hr.; turnul Guevara.

3.II Torrione, turnul de observare de la Forio, construit în 1480 şi restaurat, o parte ca muzeu şi o parte ca atelier artistic.

4.Uluitoarele grădini sud-mediteraneene de la Villa la Mortella, în Forio, plantate de compozitorul englez William Walton în 1946 numai cu specii ale florei locale, care acum au ajuns la maturitate deplină.

5.Concerte la Villa la Colombaia, Forio – fosta reşedinţă a regizorului Luchino Visconti, care are şi un parc frumos.

6.Faţada albă a bisericii Santa Mana della Neve, decorată cu 700 de chipuri de sfinţi şi scene din Patimi, realizate din majolica, într-un amestec unic şi armonios de stiluri arhitecturale greco-bizantin, maur şi mediteraneean.

7.Masă gătită pe nisipul termal fierbinte al plajei Fumarole, lângă Sant’Angelo, cea mal şic staţiune din Ischia.

Insula Ischia inregistreaza anual peste sase milioane de turisti, iar acestia se bucura din plin de vacanta indiferent de perioada aleasa.

De prin anii 1960, exclusivismul bogaţilor a fost înlocuit de un alt fel de strălucire, mai populară, apărută odată cu ideea de „La Dolce Vita“. Aşa cum izvoarele termale şi noroiul vulcanic sunt potrivite pentru anumite afecţiuni, oraşele şi staţiunile din Ischia sunt potrivite pentru un anumit fel de turist.

Cărări liniştite, bune pentru plimbări, cafenele nenumărate, promenade pe plajă şi distracţii non-stop de club coexistă fără supărare.

 

 

Nu ai gasit ce cautai?

Putem discuta telefonic, pe Whatsapp, email sau poti solicita o oferta folosind formularul de mai jos!

Sau, poti efectua o cautare in timp real introducand datele dorite in motorul de cautare.

Primesti pe loc oferte disponibile si poti efectua rezervarea online, in timp real. 

MERIT TRAVEL

Adresa

Agentie revanzatoare cu activitate exclusiv online.

Sediu social (doar pentru corespondenta scrisa): Calea Vitan nr. 106, Bl. V40, sc. 5, ap 152, et 8, Sector 3, Bucuresti.

Program

Ne puteti contacta telefonic Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Suntem disponibili online in afara orelor de program.

Telefon

E-mail

Solicita oferta

* campuri obligatorii

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.
Newsletter oferte vacante

Aboneaza-te pentru a primi vacante noi sau reduceri speciale!

Solicita oferta