Charter Antalya - ALP PASA HOTEL, cu plecare din Bucuresti

Situat intr-un conac otoman istoric care datează din secolul al XVIII-lea, acest hotel cu decor modern este inconjurat de grădini luxuriante și clădiri vechi. Hotelul Alp Pasa se află in Antalya, in centrul zonei Kaleici. Avand o locație convenabilă, hotelul este la 850 de metri de portul de agrement Kaleici și la 400 de metri de plaja Mermerli. Poarta renumită a lui Hadrian este la doar 3 minute de mers pe jos. In zonele publice este disponibil WiFi gratuit.

Fiecare cameră a hotelului este amenajată elegant și oferă vedere la Marea Mediterană. Există aer condiționat, televizor LCD și baie privată cu uscător de păr, halate de baie și papuci. Oaspeții au la dispoziție un seif. Unele camere au șemineu autentic, balcon și terasă. Hotelul Alp Pasa oferă și camere de familie.

Cele 2 restaurante à la carte de la Hotelul Alp Pasa au caștigat in 2017 premiul World Luxury Restaurant, la nivel regional și continental. Decorat cu elemente tradiționale franțuzești și turcești, restaurantul Du Bastion Fine Dining este amenajat sub o arcadă mare din piatră și oferă delicatese franțuzești și mediteraneene. Oaspeții se pot bucura de o atmosferă romantică și elegantă in timp ce savurează o varietate amplă de preparate culinare.

Pentru oaspeții care doresc preparate autentice, restaurantul cu șemineu Alp Pasa servește mancăruri turcești și otomane. Cand vremea este caldă, oaspeții pot lua masa langă piscină, bucurandu-se de mireasma dulce a iasomiei. Gazetta Brasserie & Bar servește un meniu italian bogat. Oaspeții pot savura o mare varietate de delicatese italiene și vinuri de la cramă.

Hotelul Alp Pasa se află la mai puțin de 1 km de Muzeul Orașului Antalya și la 5 minute de mers pe jos de plaja Mermerli. Poarta lui Hadrian este la 100 de metri.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre ALP PASA HOTEL, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta