Ziua 1. Bucuresti – Tel Aviv – Betleem

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Tel Aviv. Transfer la Hotel Paradise 4* sau similar in Betleem pentru cina si cazare.

 

Ziua 2. Betleem

Mic dejun. Se viziteaza Betleem, locul unde Îngerul a anuntat nasterea lui Iisus. Vizita la Pestera Sfânta, locul nasterii lui Iisus, ieslea, grota Sf. Ieronim si Biserica Sf. Caterina. Drumul continua de-a lungul zidului Orasului Vechi spre Muntele Sion, unde se viziteaza camera in care Iisus a luat ultima cina. Cina la hotel.

 

Ziua 3. Ierusalim

Mic dejun. Plecare spre Ierusalim. Oprire pe Muntele Maslinilor pentru priveliste asupra Ierusalimului. Vizita la Capela Înaltarea Domnului si la Manastirea Tatal Nostru, construita pe locul unde Iisus i-a invatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru. Parcurgerea Drumului Crucii, vizitarea Capelei Dominus Flevit, Gradinii Ghetsimani, Bisericii Agoniei si a Mormântul Maicii Domnului. Vizita la Cetatea Ierusalimului prin poarta Sf. Stefan, Biserica Sf. Ana si Scaldatoarea Betezda. Se parcurge Via Dolorosa spre Golgota. Se viziteaza Mormântul Sfânt. Retur la Betleem. Cina la hotel.

 

Ziua 4. Râul Iordan & Marea Moarta*

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala* la Iordan, locul de botez al lui Iisus, vizita panoramica a Manastirii Carantania de la Poalele Muntelui Ispitirii. Oprire la Qumran si vizita la Marea Moarta. Cina si cazare la hotel in Betleem.

 

Ziua 5. Tiberias* – Marea Galileei* – Capernaum* – Nazaret*

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala cu autocarul catre Tiberias, imbarcare pe vapor si croaziera pe Marea Galileei*. Traseul continua catre Capernaum, locul unde a stat Iisus dupa ce a parasit Nazaretul. Oprire la Tabgha pentru vizitarea Bisericii Fericirii Depline, unde Iisus tinea predici. Dupa-amiaza, vizita la Nazaret, la Bazilica Vestirii. Cina si cazare la hotel in Betleem.

 

Ziua 6. En Kerem – Jaffa – Tel Aviv – Bucuresti

Mic dejun. Deplasare cu autocarul spre En Kerem, locul de nastere al lui Ioan Botezatorul. Deplasare catre Jaffa, unde se organizeaza un tur de oras. Transfer la aeroport in Tel Aviv pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

 *** Nota: in functie de orarul de zbor, programul din ultima zi se poate organiza in prima zi a circuitului.

 

 

 

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Zbor + Camera Dubla
1 x 2 adulti
Masa
Demipensiune
Perioada
04.10.2022 - 09.10.2022
Disponibilitate
disponibil
Pret
1 298.00EUR
5 nopti
Solicita oferta