Circuit si Sejur Sri Lanka

Circuit Sri Lanka
de la
EUR 1798 00 EUR

Ziua 1. Bucuresti – Mattala – Ella

Check- in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Mattala. Transfer catre Ella. Cazare la hotel Oak Ray Ella  Gap 3*++ sau similar.

Ziua 2. Ella – Kandy

Mic dejun. Plecare spre Kandy si vizita la Templul Dintelui Sacru declarat Patrimoniu Mondial UNESCO. Cazare la hotel OZO Kandy 4* sau similar.

Ziua 3. Kandy – Dambulla

Mic dejun. Deplasare spre Dambulla unde se viziteaza Templul de Piatra, construit in interiorul unei pesteri. Cazare la hotel Sigiriana Resort by Thilanka 4* sau similar.

Ziua 4. Dambulla – Sigiriya

Mic dejun. Excursie la Fortareata din Sigiriya, cunoscuta sub numele de „Stânca Leului“. Optional se pot parcurge cele 1.200 de trepte pentru a admira ruinele celebrului Palat, insa si pentru o privelistea unica asupra zonei. Cazare la hotel Ekho Sigiriya 4* sau similar.

Ziua 5. Sigiriya – Pasikudah

Mic dejun. Plecare spre Pasikudah, cunoscut pentru plajele sale si reciful de corali. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau excursii optionale. Cazare la hotel The Calm Resort & Spa 5* sau similar.

Ziua 6. Pasikudah

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau excursii optionale. Cazare la hotel The Calm Resort & Spa 5* sau similar.

Ziua 7. Pasikudah

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau excursii optionale. Cazare la hotel The Calm Resort & Spa 5* sau similar.

Ziua 8. Pasikudah – Mattala – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Mattala pentru check-in si imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Zbor + Camera Dubla
1 x 2 adulti
Masa
Mic Dejun
Perioada
08.10.2022 - 15.10.2022
Disponibilitate
disponibil
Pret
1 798.00EUR
7 nopti
Solicita oferta