Laos, Vietnam, Cambodgia, Thailanda

Circuite Thailanda
de la
EUR 5398 00 EUR

Ziua 1. Bucuresti – Bangkok

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni pentru zborul cu destinatia Bangkok.

 

Ziua 2. Bangkok

Sosire in Bangkok si transfer catre hotel.  Seara, cazare la Hotel Tawana Bangkok 4* sau similar in Bangkok.

 

Ziua 3. Bangkok

Mic dejun.  Tur de oras in care se viziteaza Palatul Regal, Templul lui Budha de smarald, Templul Wat Pho cu Budha in pozitie culcat, Templul Wat Arun. Cazare la Hotel Tawana Bangkok 4*sau similar in Bangkok.

 

Ziua 4. Talad Rom Hub – Damnoen Saduak*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, tur organizat de piete traditionale. Se viziteaza Piata Talad Rom Hub, situata chiar pe garniturile unei cai ferate. Aici poate fi observat momentul in care comerciantii locali isi strâng bunurile pentru a permite trecerea trenurilor. Pe drum, popas la Piata Plutitoare Damnoen Saduak, unde se pot cumpara articole traditionale direct din barca. Seara, cazare la Hotel Tawana Bangkok 4*sau similar in Bangkok.

 

Ziua 5. Bangkok (Thailanda) – Luang Prabang (Laos)

Mic dejun. Transfer la aeroport. Check-in si imbarcare pe ruta cu destinatia Luang Prabang. Transfer la hotel. Seara, cazare la Hotel Luang Say Inn 3* sau similar in Luang Prabang.

 

Ziua 6. Luang Prabang

Mic dejun. Vizita la Templul Vat Nong. Timp liber la una din pietele locale si prânz la restaurant local. În continuare, vizita la Templul Vat Visoun, Templul Vat Xien Thong, Vat Aham, Vat Mai, Muzeul Palatului Regal. Seara, cazare la Hotel Luang Say Inn 3* sau similar in Luang Prabang.

 

Ziua 7. Luang Prabang*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau, optional, tur organizat la Cascada Kuang Sy si Pesterile Pak Ou. Plimbare cu barca pe râul Mekong cu picnic inclus*. Seara, cazare la Hotel Luang Say Inn 3* sau similar in Luang Prabang.

 

Ziua 8. Luang Prabang (Laos) – Hanoi  (Vietnam)

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Dupa-amiaza, transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Hanoi. Transfer la hotel. Seara, cazare la Hotel Lenid 3* sau similar in Hanoi.

 

Ziua 9. Hanoi*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru explorarea orasului pe cont propriu, sau, optional, tur de oras organizat. Se viziteza  Mausoleul lui Ho Chi Minh (exterior), Casa lui Ho Chi Minh, Pagoda pe un Picior (Chua Mot Cot), Muzeul de Etnografie. Spectacol traditional de papusi pe apa*. Seara, cazare la Hotel Lenid 3* sau similar in Hanoi.

 

Ziua 10. Hanoi – Golful Halong

Mic dejun. Pornire spre Halong, unul dintre cele mai spectaculoare golfuri din lume, cu peste 1900 insule si o vegetatie impresionanta. Îmbarcare pe nava de croaziera. Îmbarcare pe vasul de croaziera. Masa de prânz la bordul navei. Seara, cina si cazare pe Vasul Huong Hai Sealife Cruise sau similar in zona Halong.

 

Ziua 11. Halong – Hanoi – Ho Chi Minh

Mic dejun. Debarcare de pe vas. Transfer cu autocarul la Hanoi. Pe drum, oprire la Pagoda But Thap, una dintre cele mai frumoase din Vietnam. Check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Ho Chi Minh. Seara, cazare la Hotel Elios 3* sau similar in Ho Chi Minh.

 

Ziua 12. Ho Chi Minh

Mic dejun. Tur de oras in Ho Chi Minh, se viziteaza Oficiul Postal Old Saigon, Strada Comerciala Dong Khoi, Cathedrala Notre Dame (exerior), Palatul Reunificarii. Seara, cazare la Hotel Elios 3* sau similar in Ho Chi Minh.

 

Ziua 13. Ho Chi Minh  (Vietnam) – Phnom Penh (Cambodgia)

Mic dejun. Plecare cu autocarul catre Cambodgia. Vizita la Tunelurile Cu Chi, folosite de-a lungul timpului de soldatii vietnamezi ca si spatii de depozitare, spitale si rute de comunicare . Trecere a frontierei prin punctul Moc Bai/ Bavet si plecare mai departe catre Phnom Penh, capitala Cambodgiei. Seara, cazare la Hotel Kravan 4* sau similar in Phnom Penh.

 

Ziua 14. Phnom Penh – Siem Reap

Mic dejun. Dimineata se viziteaza Wat Phnom, Muzeul National, Palatul Regal si Pagoda de Argint. Dupa-amiaza, plecare spre Siem Reap. Seara, cazare la Hotel Mekong Angkor Palace 4* sau similar in Siem Reap

 

Ziua 15.  Siem Reap

Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau, optional, excursie organizata la Angkor Wat, Ta Prohm, Angkor Thom. Se viziteaza Angkor Wat, cel mai mare complex religios din lume, Templul Ta Prohm, supranumit si Templul Junglei. În continuare, vizita la Angkor Thom, capitala abandonata a vechiului Imperiu Khmer*. Seara, cazare la Hotel Mekong Angkor Palace 4* sau similar in Siem Reap.

 

Ziua 16. Siem Reap (Cambodgia) – Bangkok (Thailanda)

Mic dejun. Transfer la aeroport. Check-in si imbarcare pe ruta cu destinatia Bangkok. Transfer la hotel. Restul zilei, timp liber la dispozitie. Seara, optional, croaziera si cina pe râul Chao Phraya in Bangkok*. Cazare la Hotel Tawana Bangkok 4* sau similar in Bangkok.

 

Ziua 17. Bangkok - Bucuresti

Transfer la aeroportul din Bangkok pentru check-in si imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Taxe de viza

 

*Servicii optionale neincluse in pret:

Excursie pietele traditionale in Thailanda: 55 Euro/ persoana
Croaziera si cina pe râul Chao Praya in Bangkok: 45 Euro/ persoana 
Excursie la Cascada Kuang Sy si Pesterile Pak Ou in Laos: 59 Euro/ persoana 
Tur de oras Hanoi: 49 Euro/ persoana 
Excursie la Angkor Wat, Ta Prohm, Angkor Thom: 79 Euro/ persoana 
Pachet 5 excursii optionale: 249 Euro/ persoana (tarif disponibil doar pentru plata in avans in agentie)

 

Taxe viza:

Thailanda: aprox. 55 EUR (2200 THB), re-entry visa aprox 25 EUR 

Cambodgia: 35 USD

Vietnam: 25 USD

Laos: 25 USD

Nota: taxele de vize pot suferi modificari pana la momentul calatoriei

 

Acte necesare: 

- 10 Poze  (4 -2 intrari in Thailanda + 2 pentru Vietnam + 2 pentru Laos + 2 pentru Cambodia)

- pasaport valabil minim 6 luni de la data returului (nu temporar), cu suficiente pagini libere pentru cele 4 vize

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

 

 

 

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Zbor + Camera Dubla
1 x 2 adulti
Masa
Mic Dejun
Perioada
14.10.2022 - 29.10.2022
Disponibilitate
disponibil
Pret
5 398.00EUR
15 nopti
Solicita oferta